Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam citala da je za Ilidzu isplata bila zasto ne odes u opstinu pa se ne raspitas jer to je stvarno dugo da cekas eto nam drzave kakva je nedaj boze da nam djeca zavise od njih
zvala sam .....ako postar stigne danas ako ne sutraaa.................kao obracunala me je...........do nove godine............ja nista ne vjerujem dok pare ne vidim.......
medaa...... obracunali su mi 2 i po mjeseca a kao ostatak cu dobiti uz neku nerednu isplatu...........ne mogu da vjerujem.................idu mi na zivce............isli su po mjesecu oko 450km i pola mjeseca oko 200km.............debili
medaaaa...jesam bila sam u radnom odnosu.........valjda ce ti neke mame odgovoriti koje nisu bile........ali najbolje ti je nazovi opstinu i pitaj..koliko su te obracunale
I kod mene ista stvar. Vec 4 mjeseca bez dinara. Kaze teta da sam na spisku ovaj mjesec, a od 1.10. sam na porodiljskom. Danas sam zvala i za Novi Grad jos nije bilo uplata
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
ukratko od gradonacelnika dobijas po zavrsetku primanja porodiljskog,to ti je kao 13 naknada.a zene koje nisu u radnom odnosu mislim da dobiju oko 120 km.najbolje ti je preleti ranije objave,pa ce ti sve biti puno jasnije,jer je dosta pisano na tu temu.....
mamich i ja vjerujem da ce sutra biti,cujemo se sutra sa lijepim vijestima.......ima da postarku dam da kafu popije.niko mu se nece vise obradovati od nas......