Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
P.S Prije tri godine sa prvim djetetom naknada je bila tacno prvog u mjesecu,a sad evo izgleda da cemo ponovo dogurati do prvog ,ali sa mjesec dana kasnjenja
Evo i ja cekam postara od 1 januara ali nista nadam se da ce biti do kraja ove sedmice.Ja sam opstina CENTAR,da li neko zna br od kantona da mogu zvati da provjerim
A valjda ce i meni postar danas uljepsati dan (Ilidza). Ionako imam 100 briga, pa da mi bar jednu skine s vrata. Svakako mi je posljednja, do sljedeceg djeteta
Nisam znala koliko je ljubavi u mom srcu dok me neko nije nazvao MAMA!
Nemogu da vjerujem da je svima bio a Novi Grad nista. Li drago mi je pa se barem neko obradovao,Drage mame poslje koliko mjeseci ste dobili prvu naknadu meni je vec proslo 3 i pol mjeseca pa imam osjecaj da necu ni ovaj mjesec dobiti mada su mi rekli u opstini da bih trebala ali ja im ne vjerujem
Hvala za br. Kaze gospodja koja se javila da mi je umanjeno za 1 dan jer su navodno uplatili u prosloj godini za decembar taj jedan dan, a nisu. Dobila sam kao i sve ostale. Ne mogu da vjerujem kakva im je to racunica za dan skinu 20 KM. Pa kad se izracuna 416 KM:30 dana (umanjeno za 1 dan) dobije se iznos od 13,86. Ako je jedan dan u pitanju onda su mi trebali toliko skinuti. Mah... necu se ganjati s njima za 20 KM ali nema logike.
draga medoooooooo ja sam ti ista takva samo sto je meni vec prosao i 4 mjesec a jos nisam vidjela nijedne naknade........evo cekam da se sjete da mi posalju bar jedan dio.............kako je doslo pocet cu raditi iduci mjesec