Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cao zenice! Meni dosao neki zaostatak 12 km :P porodila se 02.05.2011, ocekivala tu famoznu 13-u naknadu, ono nista... zovem od jutros Novi Grad, kofol direktni 291-270, nidje ziva roba.... Jesam li se trebala prijaviti za tu 13 ili je trebala sama doci? Ili ce me regres uposlenicima opstine s**ebati pa je necu ni dobiti :( pozdravcek
Imam jedno pitanje...pošto su mi rekli da u šestom mjesecu dolazi obavijest za vađenje novih papira za dječiji doplatak a ja nisam ništa dobila, zanima me je li nekome stigla ta obavijest?
ja sam se porodila 30.05 a od 01.05 sam na porodiljskom,dobila sam rjesenje 14.06 pa kad da ocekujem postara
Kojeg datuma si predala papire u opstini? Moja seka se porodila 30.05...i ja sam joj 04.06 predala papire u opstinu i jos uvijek ceka rjesenje Mozda to opet zavisi od opstine do opstine...
Kojeg datuma si predala papire u opstini? Moja seka se porodila 30.05...i ja sam joj 04.06 predala papire u opstinu i jos uvijek ceka rjesenje Mozda to opet zavisi od opstine do opstine... ja sam NG opstina.predala sam papire12 juna .mi smo odmah dobili rjesenje 14.hehehhe gdje ti se porodila seka
< Poruku je uredio hapymum -- 12.7.2012 10:16:09 >
ja sam se porodila 30.05 a od 01.05 sam na porodiljskom,dobila sam rjesenje 14.06 pa kad da ocekujem postara
Kojeg datuma si predala papire u opstini? Moja seka se porodila 30.05...i ja sam joj 04.06 predala papire u opstinu i jos uvijek ceka rjesenje Mozda to opet zavisi od opstine do opstine... ja sam NG opstina.predala sam papire12 juna .mi smo odmah dobili rjesenje 14.hehehhe gdje ti se porodila seka
Pa i ona je opstina Novi Grad...a porodila se u Drzavnoj bolnici...e pa svasta...znaci ona je predala papire prije tebe a evo jos nema rjesenja
Pa i ona je opstina Novi Grad...a porodila se u Drzavnoj bolnici...e pa svasta...znaci ona je predala papire prije tebe a evo jos nema rjesenja
i ja sam U drzavnoj mozda mi je bila cimerica
ne znam sto jos nije dobila rjesenje,ja cekam postara al nemam pojma kad bi trebao
neka ti to sestra provjeri. ja samvse porodila 4.6. predala papire nakon par dana i dobila rješenje tačno nakon 7 dana od dana predavanja. isto općina Novi Grad
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.