Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage moje, ima li ijedna sa Opcine Centar, koliko ste dobile naknadu........ja 442.10, izgleda da je ovaj mjesec drugacije, sta li se desava........pa mi nije jasno vidim da su na nekim opcinama bile 474
Imam jedno pitanje za mame koje rade u institucijama bih i primaju naknadu od institucija po ovoj novoj odluci Vijeca ministara a od Kantona naravno nemammo pravo na naknadu. da li imaamo pravo na 13 naknadu od dragog nam gradonačelnika ?
imam jedno pitanje cure!ja sam dobijala uz naknadu od 120 km i onih 220 km od gradonacelnika tokom 6 mjeseci.neka od vas je napisala da zene koje su dobijale od gradonacelnika 220 km ne dobijaju 13-tu naknadu.da li je to stvarno tako? i kako je to moguce kad imam 2 drugarice koje su dobijale naknadu od 120 km tokom prve godine i tek nakon sto je to zavrseno i isplacena 13-ta naknada pocele da dobijaju onih 220 km tokom 6 mjeseci?
Zanima me sta cini iznos od npr. 474 KM? Znaci 220 KM od gradonacalnika, 33 djeciji dodatak, 120 od biroa (u mom slucaju) odakle oni 100 KM? Moze li mi neko to objasniti?
ne razumijem kad si dobila 474?jesi li zaposlena?toliko primaju zaposlene zene,ne racuna se to tako doplatak,od biroa,vec sve zaposlene primaju toliko,jedino ako nisi zaposlena dobijas 120 od biroa.jeset 220 za jedno dijete.ja cekam postara nema mi ga jos,a treba mi donijeti doplatak i valjda jos jednu naknadu jer sam se porodila u februaru 2011-te
Nisam ni dobila 474 KM, vec navodim kao primjer jer vidim da zene ugl tako pisu, pa sam mislila da je to ukupan mjesecni iznos svi dodataka nakon porođaja. Nisam znala da je to naknada za zaposlene porodilje. Ja sam kasnije pocela primati sve te naknade, pa sam malo zbunjena, zato i pitam
Zna li tko? Primam naknadu od biroa i od grada sam primaila dvije naknade od 220, medjutim ovaj me mjesec nema na spisku! Je li moguce da necu primati vise jer vidim da se prima 6 mjeseci? Ako netko zna please odg
ja sma tek jučer skontala da sam promjenila mjesto boravka, što znači da moram mjenjati i papire zbog primanja ovih, valja mi u pon. zvati CIPS da se raspitam šta mi treba
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.