Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moze li mi neko reci kad treba da stigne 13. naknada i u kojem iznosu? I da li je neke opstine uopste ne daju? Ja sam u januaru primila zadnju 12. naknadu.
Imam jedno pitanje, je li se naknada za porodilje isplaćuje isključivo po poštaru ili može na račun? I šta kad te poštar ne zatekne kući? To mi je nevjerovatno glupo da mi poštar donosi pare
alhemicarka, ja mislim da ne moze, nisam 100% sigurna, ali ja sam u opcini S.Grad i nisu mi dozvolili, a u slucaju da te postar ne nadje kuci ostavi ti kao neku potvrdu i ti onda sa tim ides u postu i dignes svoje pare
< Poruku je uredio Amyla -- 10.3.2012 19:52:16 >
Hvala ti, ja sam u opštini Centar. Baš mi je to bezveze, iz hiljadu razloga. Prvo me strah lopova, mislim, upratiti poštara ništa lakše, ja u kući uopće ne držim pare, čemu služe kartice. Druga stvar imam poprilično iritantno zvono koje namjeravam iskljuciti kad dođe beba, da je ne prepada (mene uvijek prepadne) i sad ja treba da čekam tog poštara. Kao da smo u prošlom vijeku.
< Poruku je uredio Alhemicarka -- 11.3.2012 13:30:18 >
sada sam zvala postu danas nisu bile naknade, ali ne radi "moj" ciko u posti neka je zamijena pa nije znao nista reci sem da danas nije bila... nadam se da ce netko drugi imati vise informacija pa da me obraduje ak sta saznam javim odmah
< Poruku je uredio mirnel85 -- 12.3.2012 11:49:26 >
Imam jedno pitanje, je li se naknada za porodilje isplaćuje isključivo po poštaru ili može na račun? I šta kad te poštar ne zatekne kući? To mi je nevjerovatno glupo da mi poštar donosi pare
koliko god ti bilo cudno ne moze i evo rece ti amyla ostavi ti obavjestenje ako nisi kuci i ides u postu 2 po naknadu
Vi u kantonu Sa brinete o stvarima tehničke prirode , a mi u HNK nemamo porodiljsku naknadu(to mi je rekla drugarica koja je sad na porodiljskom- AKO NEKO IMA SUPROTNU INFO NEK JAVI* ???????) pa ne moramo se nervirati za takve stvari
Alhemičarka, poravni odmah, bolje je. Ako želiš novac, igraš po njihovom. Tako se ja nanervirah što moram otvoriti račun u meni omraženoj banci ako želim dobiti naknadu za nezaposlene. Ali moradoh i hebi ga , dobro je kako god.
sada sam zvala postu danas nisu bile naknade, ali ne radi "moj" ciko u posti neka je zamijena pa nije znao nista reci sem da danas nije bila... nadam se da ce netko drugi imati vise informacija pa da me obraduje ak sta saznam javim odmah
Koju poštu zoveš,jel onu na željezničkoj? Da danas pokušam ja?
ja zovem svoju postu na ilidži, zvala sam opet jutros al nitko se ne javlja vjerovatno je na godisnjem pa ga netko mjenja ko nema tri ciste o zivotu ne znam gdje zivis koja vama posta isplacuje tu i zoves...ajde pokusaj pa me obraduj taman sam mislila sutra u shopping
Vi u kantonu Sa brinete o stvarima tehničke prirode , a mi u HNK nemamo porodiljsku naknadu(to mi je rekla drugarica koja je sad na porodiljskom- AKO NEKO IMA SUPROTNU INFO NEK JAVI* ???????) pa ne moramo se nervirati za takve stvari
ima jednokartna naknada od 400KM to dobiješ i nema više
hvala draga to i ja znam ...vidi ovih iz kantona Sa što su se raskukale ......vidite kako naši političari brinu o našim živcima jednom 400 KM i više nemaš brige. Ja radim u sudu pa je nazad pola godine Vrhovni sud FBIH donio presudu o nakandam sudijam tužiteljima i stručnim saradnicima , tj. da imamo pravo na topli , prevoz , dežure i naknadu za porodiljski , tako da ću ja akoBOGda tužiti (već tužimo za prevoz i topli )i za naknadu , pa ako još neko radi u sudovima ili tužilaštvima samo da zna i za tu mogućnost..
ma brinuli oni ili ne o našim živcima smiješni su,još na papiru piše pomoć za opremu novorođenčeta jedno veliko "HAHAHA" ..a i to da dođe treba najmanje 2mj,a papire predaješ nakon poroda..
a jooooooj,a ja se bas nadala Je li se kad dogodilo da se jedan mjesec ne isplati naknada jer nema para? Ja sam tek pocela primati pa ne znam............
pa tako je i rekao do kraja sedmice da ce biti... ja primam od 6 mj i stvarno nikada nije bilo da preskoce isplatu jedan mjesec, pa nadam se da c biti sutra... hvala na informacijama
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.