|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
8.3.2012 15:45:33   
sunid

IZVORNA PORUKA: mirnel85

Drage moje mame sretan vam 8 mart

Hvala takodjeruser posted image user posted image

9.12.2011. mamino sunce malo

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3626
8.3.2012 15:57:14   
mirnel85

Drage moje mame sretan vam 8 mart

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3627
10.3.2012 16:21:02   
Miila
Zenice drage kad ce nam naknada,imal ko kakvu informaciju

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3628
10.3.2012 16:59:25   
Mamalica
Moze li mi neko reci kad treba da stigne 13. naknada i u kojem iznosu? I da li je neke opstine uopste ne daju?user posted image Ja sam u januaru primila zadnju 12. naknadu.

Moj mali princ - Adi 13.01.2011.

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 3629
10.3.2012 19:40:01   
Alhemicarka
Imam jedno pitanje, je li se naknada za porodilje isplaćuje isključivo po poštaru ili može na račun? I šta kad te poštar ne zatekne kući? To mi je nevjerovatno glupo da mi poštar donosi pare user posted image

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

(odgovor članu Mamalica)
Neposredna veza do poruke: 3630
10.3.2012 19:51:43   
Amyla
alhemicarka, ja mislim da ne moze, nisam 100% sigurna, ali ja sam u opcini S.Grad i nisu mi dozvolili, a u slucaju da te postar ne nadje kuci ostavi ti kao neku potvrdu i ti onda sa tim ides u postu i dignes svoje pareuser posted image

< Poruku je uredio Amyla -- 10.3.2012 19:52:16 >

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu Alhemicarka)
Neposredna veza do poruke: 3631
11.3.2012 13:29:54   
Alhemicarka
Hvala ti, ja sam u opštini Centar.
Baš mi je to bezveze, iz hiljadu razloga. Prvo me strah lopova, mislim, upratiti poštara ništa lakše, ja u kući uopće ne držim pare, čemu služe kartice.
Druga stvar imam poprilično iritantno zvono koje namjeravam iskljuciti kad dođe beba, da je ne prepada (mene uvijek prepadne) i sad ja treba da čekam tog poštara. Kao da smo u prošlom vijeku.

< Poruku je uredio Alhemicarka -- 11.3.2012 13:30:18 >

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 3632
12.3.2012 11:31:09   
delfin
¸1Alhemičarka, džaba se nerviraš tako ti je to, , zato je i zovemo penzija, mada i penzioneri primaju preko banke :) ima li ko inf. kad će naknada?

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

Neposredna veza do poruke: 3633
12.3.2012 11:48:58   
mirnel85
jutro mame,

sada sam zvala postu danas nisu bile naknade, ali ne radi "moj" ciko u posti neka je zamijena pa nije znao nista reci sem da danas nije bila... nadam se da ce netko drugi imati vise informacija pa da me obradujeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ak sta saznam javim odmahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mirnel85 -- 12.3.2012 11:49:26 >

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 3634
12.3.2012 11:56:24   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Alhemicarka

Imam jedno pitanje, je li se naknada za porodilje isplaćuje isključivo po poštaru ili može na račun? I šta kad te poštar ne zatekne kući? To mi je nevjerovatno glupo da mi poštar donosi pare user posted image

koliko god ti bilo cudno ne moze i evo rece ti amyla ostavi ti obavjestenje ako nisi kuci i ides u postu 2 po naknadu

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 3635
12.3.2012 12:30:12   
yasemin
Vi u kantonu Sa brinete o stvarima tehničke prirode , a mi u HNK nemamo porodiljsku naknadu(to mi je rekla drugarica koja je sad na porodiljskom- AKO NEKO IMA SUPROTNU INFO NEK JAVI*user posted image ???????) pa ne moramo se nervirati za takve stvari user posted image

yasemin

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 3636
13.3.2012 8:34:34   
emma.L
Alhemičarka, poravni odmah, bolje je. Ako želiš novac, igraš po njihovom.
Tako se ja nanervirah što moram otvoriti račun u meni omraženoj banci ako želim dobiti naknadu za nezaposlene. Ali moradoh i hebi ga user posted image , dobro je kako god.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 3637
13.3.2012 8:40:56   
djoisa
zene, ima li postara s parama? user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 3638
13.3.2012 9:01:22   
sunid
Nigdje poštarauser posted image nigdje para user posted image user posted image

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 3639
13.3.2012 9:05:10   
sunid

jutro mame,

sada sam zvala postu danas nisu bile naknade, ali ne radi "moj" ciko u posti neka je zamijena pa nije znao nista reci sem da danas nije bila... nadam se da ce netko drugi imati vise informacija pa da me obradujeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ak sta saznam javim odmahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koju poštu zoveš,jel onu na željezničkoj? Da danas pokušam ja? user posted image

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3640
13.3.2012 11:32:07   
mirnel85
jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja zovem svoju postu na ilidži, zvala sam opet jutros al nitko se ne javlja vjerovatno je na godisnjem pa ga netko mjenja ko nema tri ciste o zivotuuser posted image user posted image user posted image
ne znam gdje zivis koja vama posta isplacuje tu i zoves...ajde pokusaj pa me obraduj taman sam mislila sutra u shoppinguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunid)
Neposredna veza do poruke: 3641
13.3.2012 11:34:01   
djoisa
ja vidjela svog postara, kaze najverovatnije naknada prekosutra

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3642
13.3.2012 11:37:30   
Lana_

IZVORNA PORUKA: yasemin

Vi u kantonu Sa brinete o stvarima tehničke prirode , a mi u HNK nemamo porodiljsku naknadu(to mi je rekla drugarica koja je sad na porodiljskom- AKO NEKO IMA SUPROTNU INFO NEK JAVI*user posted image ???????) pa ne moramo se nervirati za takve stvari user posted image

ima jednokartna naknada od 400KM to dobiješ i nema više user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 3643
13.3.2012 11:55:45   
yasemin
hvala draga to i ja znam ...vidi ovih iz kantona Sa što su se raskukale ......vidite kako naši političari brinu o našim živcima jednom 400 KM i više nemaš brige. Ja radim u sudu pa je nazad pola godine Vrhovni sud FBIH donio presudu o nakandam sudijam tužiteljima i stručnim saradnicima , tj. da imamo pravo na topli , prevoz , dežure i naknadu za porodiljski , tako da ću ja akoBOGda tužiti (već tužimo za prevoz i topli )i za naknadu , pa ako još neko radi u sudovima ili tužilaštvima samo da zna i za tu mogućnost..

yasemin

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 3644
13.3.2012 12:06:50   
Lana_
ma brinuli oni ili ne o našim živcima smiješni su,još na papiru piše pomoć za opremu novorođenčeta jedno veliko "HAHAHA" ..a i to da dođe treba najmanje 2mj,a papire predaješ nakon poroda..

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu yasemin)
Neposredna veza do poruke: 3645
13.3.2012 12:16:58   
mirnel85
opet jauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo uspjela sam dobiti ciku u posti nisu bile naknade, bit ce do kraja sedmice 100% al ne znaju tacan dan jer nema para za isplate...
eto nista od kupovineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 3646
13.3.2012 15:44:49   
sunid

opet jauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo uspjela sam dobiti ciku u posti nisu bile naknade, bit ce do kraja sedmice 100% al ne znaju tacan dan jer nema para za isplate...
eto nista od kupovineuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
a jooooooj,a ja se bas nadala user posted image
Je li se kad dogodilo da se jedan mjesec ne isplati naknada jer nema para? Ja sam tek pocela primati pa ne znam............

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3647
14.3.2012 9:46:57   
ladydee
Evo da vam javim ,sad sam zvala Kanton, rekli uplata danas, a onda se nadajmo da ce nam od sutra početi isplata:user posted image

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3648
14.3.2012 22:14:01   
mirnel85
pa tako je i rekao do kraja sedmice da ce biti... ja primam od 6 mj i stvarno nikada nije bilo da preskoce isplatu jedan mjesec, pa nadam se da c biti sutra... hvala na informacijamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ladydee)
Neposredna veza do poruke: 3649
15.3.2012 7:46:03   
between
Pozdrav svima
Ja sam otvorila porodiljsko 4 januara,a porodila se 2 februara kakve su mi sanse da ovaj mjesec dobijem pare

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *