bananica -> RE: Kako zovete svekrvu i svekra? (22.2.2014 23:50:57)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: Galicia Izvinjavam se, ali ja nigdje nisam napisala da ja mrzim muzevu familiju, daleko od toga. Samo zato sto ih ne smatram dio familije, ne znaci da ih mrzim. Svasta. ni ja ne smatram familiju od mm svojom A jel onda i djecu smatraš pola svojom, pola njegovom?! mm i ja, i nase dijete smo porodica, njegova familija( amidze, dajdze,strine....) su njegovi, naravno da ih postujem, posjecujemo se itd, al ih ne smatram svojima, to mi je nesto sasvim drugo, ja bih za moje roditelje mogla poginuti, a za njegove ne, tetku volim bez granica, non stop pricamo, zovemo se, izlazimo...., a sa njegovom ne.....hocu reci, oni su ljudi koji su usli u moj zivot zbog mm tom logikom tvom djetetu nije niko ništa...oni su ušli u njen život radi tm i tebe... a gdje tu nadje logiku, naravno da su njena familija, i jedna i druga, sta ima moje dijete sa mojim stavom prema nekome, njoj je nana, a meni je svekrva i nista dalje od toga pa ti si to napisala ....''hocu reci, oni su ljudi koji su usli u moj zivot zbog mm''[sm=zmeden.gif] pa u moj, nemaju tu djeca nikakve veze
|
|
|
|