lamama -> RE: Kako zovete svekrvu i svekra? (14.2.2011 12:38:33)
|
Tako je, da mene i moju porodicu oni poštuju, smatraju i prihvataju od sveg srca kao kćerku pa i nekako da ih tako zovem ako su uistinu to zaslužili, mada mi je nerealno zveti tuđince majkom i babom/tatom i tako primitivno i ulizivački, ali od kako sam se udala moja svekrva mene smatra supernicom njenom i kćerkinom, toliko zla i ljubomore nisam u životu vidjela, a sve prekriveno velom fol lijepih odnosa za vanjski svijet, hahahaha da je zovem mamom Ženama koje imaju zaista tako iskrene i divne odnose sa svojim svekrvama zaista pozitivno zavidim, jer ja od svoje nisam ništa dobra vidjela, i kada je ljubazna samo se pitam šta mi je smislila da mi napakosti, zaista mi je žao zbog toga što je tako, nadala sam se da ćemo imati prijateljske odnose, distanca je jedino ispravno rješenje bila ako neću da se svađam sa njom, a to mi je grozno da se svađam sa majkom mog muža i spuštam na takav nivo. Žao mi je je još što ih nisam od početka persirala pa bi distanca bila još veća[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|