Ilhana RR -> RE: Ponosne mame... (5.12.2009 0:15:33)
|
IZVORNA PORUKA: dana3 Necu da branim Ilhanu niti da stanem na neciju stranu,ali nije njoj cilj da kontrira vec da kaze kako je to ovde u Svedskoj. Ni najvisa temperatura kod djece se ne lijeci ANTIBIOTIKOM jer prehlada je uzrokovana virusom,pusta se da se prirodno povuce uz pomoc hladnih obloga sa vodom,NIKAD niko nije spomenuo kalendar ishrane a idemo na kontrole svaki mjesec dok dijete ne napuni godinu dana,OVDJE niko nikad nije ni u sali rekao da se djeci tako maloj slikaju kukovi vec se samo pregleda njihova pokretljivost.SAMO i SAMO AKO se sumnja na neka oboljenja krece s esa ispitivanjima.Nikad niko nije rekao da hodalica ne treba,nikad niko nije rekao da se gluten ne treba da daje djeci vec ako s esumnja da dijete n enapreduje,trazi se uzrok. De malo disite-niko ne zna sve i nikad nece znati sve,pogodotvo kad beba ne zna ni reci sta joj pase ili ne pase.Pise li gdje koliko djecu bole zubi kad nicu i koliko je to jaka bol-ja sam to cula od moje nane,davno nekad...nigdje do sad ne procitah pa ni ovde na forumu(mozda nisam vidjela da ima) upravo tako dana, a hodalica je ovde proglasena opasna SAMO ONIMA KOJI IMAJU STEPENICE jer su se djeca prevrnula niz stepenice... niko nista nije rekao ovde da je to radi kukova cak me je i pitala pedijatrica stavljam li je u hodlicu prije nego sto sam pocela i rekla ispocetka stavljaj samo po 15 minuta dok se nenavikne pa onda na duze periode...
|
|
|
|