Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 17.7.2011 16:16:17
aazra
IZVORNA PORUKA: sahara
Bila sam u Koreji, onaj Minis konjic plisani, i neka ploca za ucenje slova, kao laptop ali nije laptop, a bilo je snizenje na sve one2play igracke, ali nama se ovo svidjelo
U Konzumu je početkom mjeseca bilo snizenje igracaka i to one "One 2 play"....Bile su snizene 50 posto...I to je trajalo samo jedan dan a obavijest je bila u dnevnim novinama gdje inace izlaze njihove akcije..Mi smo kupili onoh hrcka koji inace kosta 25 KM i uvijek mi je bilo puno toliko dati za jednu zivotinju taj dan su ga prodavali za 13 KM i naravno nismo to propustili Ali te su im akcije stvarno nepredvidive, traju samo jedan dan i obicno su na snizenju one igracke koje su slabog kvaliteta - ovo je prvi put da su ove bolje bile toliko snizene.
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 17.7.2011 17:41:43
sheri
IZVORNA PORUKA: aazra
Bila sam u Koreji, onaj Minis konjic plisani, i neka ploca za ucenje slova, kao laptop ali nije laptop, a bilo je snizenje na sve one2play igracke, ali nama se ovo svidjelo
U Konzumu je početkom mjeseca bilo snizenje igracaka i to one "One 2 play"....Bile su snizene 50 posto...I to je trajalo samo jedan dan a obavijest je bila u dnevnim novinama gdje inace izlaze njihove akcije..Mi smo kupili onoh hrcka koji inace kosta 25 KM i uvijek mi je bilo puno toliko dati za jednu zivotinju taj dan su ga prodavali za 13 KM i naravno nismo to propustili Ali te su im akcije stvarno nepredvidive, traju samo jedan dan i obicno su na snizenju one igracke koje su slabog kvaliteta - ovo je prvi put da su ove bolje bile toliko snizene.
joooj, mi imamo ovog hrcka, kad me jednom nije strefilo od njega. u mraku sam stala na njega i ukljucila ga , uh kad nisam umrla
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 17.7.2011 18:17:37
Hanady RR
ja sam sva 4 deaktivirala...povadila baterije da odmorim
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 28.11.2011 16:28:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aazra
E taj hrcak danas je bio 18Km, a inace je oko 26KM. Baby Born je 40(i nesto)KM itd., itd.