Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 23.12.2009 22:05:15
sarayka
CCC meni danas teta u konzumu koreji kaze nisu snizene niti će biti... Samo jednom su prije par sedmica bile snizene 50% i više nemmaa Stvarno cudno...
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 23.12.2009 22:12:54
sarayka
Ja sam cula da je snizenje u TL 24.12. pa sad ... ko zna?
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 23.12.2009 22:30:52
sarayka
Ahaa ja sam shvatila Elma da si govorila o konzumu...a super kad se radi o TL idemo sutra da kupimo Dora kompjuter za paketić!! Hvala na informaciji
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 11.2.2010 18:42:05
Anoniman
Ja bila danas, jeste snizenje od 30 % ali samo rijetkih iliti Konzumovih igracaka, i ima vise izbora z adjecake i vecu djecu opcenito, ja sam kupila neke sitnice
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 2.7.2011 22:34:02
Anoniman
Bila sam u Koreji, onaj Minis konjic plisani, i neka ploca za ucenje slova, kao laptop ali nije laptop, a bilo je snizenje na sve one2play igracke, ali nama se ovo svidjelo
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 3.7.2011 13:30:48
gvendolina
IZVORNA PORUKA: sahara
Bila sam u Koreji, onaj Minis konjic plisani, i neka ploca za ucenje slova, kao laptop ali nije laptop, a bilo je snizenje na sve one2play igracke, ali nama se ovo svidjelo
sahara da li je snizenje bilo samo juce ili je vikend akcija Mi nazalost nismo mogli juce otici ,imali smo goste pa mislila danas da odemo
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 4.7.2011 10:18:02
gvendolina
IZVORNA PORUKA: sahara
Ej, tek vidjeh pitanje, nazalost izgleda da je to vazilo samo za jucer , ali dont sikirli, bit ce tih akcija jos, sigurna sam
je li ovo imas neku dojavu ...bili smo sinoc i sve se vec rasprodalo,ali smo ipak nasli neku igracku da nam odgovara.....hvala ti u svakom slucaju na odgovoru
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 17.7.2011 11:27:30
balasgirl
Sinoć smo posjetili sajam i pronašli jako zanimljive i edukativne slikovnice za mališane, sve sniženo od 2 do 15 KM. Zaista super izbora ima. Ko je iz Sa, vrijedi otići.