Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 19.12.2009 22:40:20
Hanady RR
uh neznaju vraga.... neće da nam kažu
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 21.12.2009 12:46:52
w.pooh
Zna li neko ima li u Konzumu psić sveznalica? Znaju li tuzlanke gdje kod nas ima da se kupi taj psić i ima li u Konzumu u Lukavcu? Sad gledam u HR i u Konzumu i u Dm-u ima taj psić a kod nas
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 21.12.2009 14:44:09
Nedi
Može li mi neko reći ko proizvodi tog psića sveznalicu? Prijateljica mi reče (htjela kupiti mom dječaku za rođendan), našla u Bingu i piše da je iz Kine i nema CE? Jeli ovaj u Bingu fušeraj ili je psić stvarno takav?
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 22.12.2009 9:33:05
sarayka
Eh hoćemo li o Konzumu da nebi opet bilo OT?? Ima li iko novosti o tom sniženju, ima li ga uopšte?? Planiramo kupiti stvarčice za paketić pa ...
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 22.12.2009 9:36:01
tea lana
Sarajka ja sam bila u nedelju i sretnem jednu poznanicu koja tamo radi i ona kaze nema pojma hoce li biti jos snizenja igracaka,ja sam cekam Badnji dan 24 decembar da odem u Turbo Limac da vidim kakavo ce tamo biti snizenje,mada oni nikada ne spuste toliko cijene
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 22.12.2009 9:39:48
sarayka
I ja cu u krajnoj liniji čekat snizenje u Turbo limaču jer je moja zapela za onaj Dora laptop koji je 100 Km nije ni malo jeftin kad uzmem u obzir da ce se s njim igrati pola sata....pa vidjet cu . Hvala draga!!
RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% 23.12.2009 21:59:48
sarayka
Nista od Novogodišnjeg snizenja igračaka u konzumu izgleda A TL??? Zna li iko??