Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 22.7.2013 7:53:11
Blue rose RR
Drage moje, zamolit ću vas za riječi podrške i u ovom mjesecu Ramazana i posta, da uputitite Svevišnjem dovu, za bebicu naše članice Elica 5.
Naime, prije mjesec dana, nakon više godina bezuspješnog pokušavanja da ostane u drugom stanju, Elica je na svijet donijela prelijepu bebicu Adnu. Međutim, bebi je konstatovana teška srčana mana (prekid aortnog luka). Ona i majka su izmještene u Beograd u Dječiju kliniku da pokušaju uraditi bebi operaciju, međutim beba je nažalost dobila sepsu. S obzirom da antibiotici ne mogu uraditi ništa, jer beba ima slab imunitet, sada čekaju da se beba pokuša sama izboriti za svoj život, i bude spremna za operaciju.
Moja duša se nada i vjeruje da je malenoj Adni vrijeme na njenoj strani, i da će njeno maleno srce da ozdravi i da kuca za svoju mamu.
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 22.7.2013 8:11:55
veki_aki
kako to moze da se desava tako malim bicima? Saljem puno malenoj bebici da bude dovoljno jaka da se sto prije izbori sa tim, nek joj dragi bog pomogne a i njenoj mami i da nam se sto prije vrati zdrava.
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 22.7.2013 9:00:07
malena27 RR
Draga Elice, ova me vijest bas pogodila...dovicu za tebe i tvoju dugoocekivanu bebicu.... Da vam dragi Bog da ozdravljenje i da se uskoro vratite svojoj kuci i uzivate!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 22.7.2013 9:10:03
Amelaa RR
Elice draga...molim dragog Allaha da u ovom mjesecu Ramazanu malenoj prinezi podari puno snage...da pobijedi i obraduje nas sviju...a hoce ako Bog da...
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 22.7.2013 9:43:16
Mia
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Drage moje, zamolit ću vas za riječi podrške i u ovom mjesecu Ramazana i posta, da uputitite Svevišnjem dovu, za bebicu naše članice Elica 5.
Naime, prije mjesec dana, nakon više godina bezuspješnog pokušavanja da ostane u drugom stanju, Elica je na svijet donijela prelijepu bebicu Adnu. Međutim, bebi je konstatovana teška srčana mana (prekid aortnog luka). Ona i majka su izmještene u Beograd u Dječiju kliniku da pokušaju uraditi bebi operaciju, međutim beba je nažalost dobila sepsu. S obzirom da antibiotici ne mogu uraditi ništa, jer beba ima slab imunitet, sada čekaju da se beba pokuša sama izboriti za svoj život, i bude spremna za operaciju.
Moja duša se nada i vjeruje da je malenoj Adni vrijeme na njenoj strani, i da će njeno maleno srce da ozdravi i da kuca za svoju mamu.
Ja sam jednostavno zanijemila i ne znam sta da kazem Elice, mila moja, od ovog trenutka ste ti i tvoja balerina u mojim dovama! Allahu dragi, smiluj se malenoj dusici i podari joj snage da se izbori za mjesto pod ovim Suncem, a njenim roditeljima sabur da sve ovo izdrze i sacuvaju snagu koja ce im trebati dok budu odgajali svoju ljepoticu! AMIN!!!!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 22.7.2013 9:50:07
ziki
bori se bebo Bože dragi daj im snage
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 22.7.2013 9:57:00
klemzi
Elice i Adna neka vas Bog cuva, amin!