Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 18.6.2013 21:34:40
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
hvala vam puno. javljam vam se od kuce jer je lana bolje, nema temperaturu i skace ko da nije bolesna a alan mi je pravo los, ima temperaturu vec 2 dana- moja mama se borila s njim i nema vise snage tako da sam sada njemu potrebnija. nadjoh se izmedju 2 vatre popodne su mu na pedijatriji vadili nalaze i ima bronhitis i jaku gnojnu anginu pa su mu dali sumamedm tako da cu jos sutra biti s njim dok ne vidim kakav ce biti. sa lanom je ostala veceras svekrva pa ce popodne zaova. navecer cemo vidjet kakav ce alan biti i hocu li ja opet gore
joj moja tiki,jest vas sastavilo. zvala sam te poslije podne ali se nisi javila...želim vam da sve ovo bude iza vas što prije
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 18.6.2013 22:04:28
teacher75
nije sve tako crno kao sto izgleda. lana se stvarno brzo oporavlja. u poredjenju sa prosli put nevjerovatno. ne znam kakvi su joj nalazi, al odlicno izgleda. a alan kako katastrofa izgleda i zvuci, nalazi su mu super- crp samo 5,5 i leukociti sasvim ok- virus definitvno. rtg pokazao bronhitis pa ce na inhalacije. al dali su sumamed zbog gnojih cepica jer je bas jaka gnojna angina
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 18.6.2013 22:26:25
bebaa
tiki brz oporavak obome želim a i ti da se malo opustiš...i poslušaj me kupi onaj inhalator što sam ti govorila....da djecu ne mučiš po DZ i da ne kupe viruse....
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 18.6.2013 23:34:28
saritaa
Tiki brz oporavak djecici, pilici mali sto ih je uhvatilo
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 19.6.2013 0:39:15
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: bebacha
Ziki i Teufik su stigli kuci Maleni je hvala Bogu dobro
Lijepe vijesti..
Miracle, u mislima si mi
Hvala puno svima vama koji ste se ovdje javili,slali sms,poruke na fb.... Mi smo sinoc izasli iz bolnice uz obavezu da jos danas odemo na terapiju. Molim dragog Boga da je to sve iza nas
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 19.6.2013 11:07:31
raja_ringe
Miracle . Poljubi slatku dječicu.
Teacher sreća je u svemu tome da se imaš na koga oslonuti i da te ima ko zamjetniti. Nadam se da će i dječaku biti bolje, a evo kako si napisala da su nalazi dobri, možda je njega ova vrućina slomila, stvarno ovo vrijeme smara?? Jeste li probali guščiju mast za bronhitis, ali ne obloge nego da se pije. Evo sada ću pitati drugaricu, njena mala je riješila bronhitis sa tom mašću, pa da pitam za omjer i to.
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 15.7.2013 10:07:31
ziki
brzo ozdravljenje
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......