Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 27.3.2012 8:45:04
bebacha
ja sam se sad cula s njom i evo sta mi napisala
hvala ti..nismo zajedno (on je na pedijatriji na intenzivnom a meni nedaju jer je jako lose a i zarazna je to bolest pa da nebi prenijela nedo bog Adinu
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 27.3.2012 9:32:08
pocahontas
Sonja biće on bolje aBd, sigurna sam u to.. evo sam našla negdje na netu poruku jedne mame koja je slično prošla i sve se kod njih hB završilo pozitivno...samo gledaj sve s vedrije strane
"Dobar dan. Majka sam decaka koji je krajem juna oboleo od akutne meningokokne sepse. Toga jutra je dobio temperaturu, odneli smo ga kod lekara i rekli su nam da je to virusno, proci ce. Oko podneva je poceo da povraca, malaksao je a oko 19h popodne pojavile su mu se male flekice po telu. Oko 20 h je primljen u decijoj bolnici u novom sadu. Flekice su se sirile... Izgledao je grozno. Ostao je na odeljunju intenzivne nege a mi smo, uz dijagnozu meningokokne sepse, poslati kuci... Sledeceg dana kad smo ga poset_ili, stvari su se pogorsale. Poceo je da krvari u unutrasnjim organima, fleke su zauzimale 80% njegove koze, primao je 2 terapije i ko zna sta jos... Rekli su nam da su jako male sanse da ce prezivete. Ali, sledeceg dana su zaustavili krvarenje, fleke se nisu sirile, vec povlacile... On je i dalje bio u opasnosti ali je svo vreme bio pri svesti sto je puno znacilo. Posle deset_ dana pusten je sa odeljenja intenzivne nege na opste obeljenje. Od mnogobrojnih fleka su postale rane, koje su izazivale bolove. Tu sam vec i ja mogla biti sa njim tako da nam je bilo lakse. Rane su se previjale, koza je otradala, spavao je u sterilnom, gubio na tezini. . Tacno mesec dana nakon sto se razboleo pusteni smo kuci uz stalne kontrole... Danas, 3meseca kasnije, njemu oziljci zarastaju, ima par vecih ali to je sve nebitno... On je ziv i zdav i sam se izborio sa svim tim. Endre ima 2.5 godine. Sta da vam kazem, uvek ima nade. :) Pozdrav"
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 27.3.2012 9:53:39
henna ze
draga sonja..sva sam se naježila...i evo plačem..ne mogu ni zamisliti kako ti.. ali evo ti priča iz prve ruke..ne sa neta... sa 18 mjeseci i ja sam dobila M.S...tada sam već bila djevojčica koja je znala hodati i reći poneku riječ.. preko noći bukvalno temperatura je prelazila 40 više prema 41 koju ljekari nisu uspjeli da spuste...3 punktacije kičme i glave..za par dana..bez znanja i pristanka mojih roditelja...mama kaže..kad bi došla da me vidi da sam bila polumrtva..pogled prazan u daljinu..ruke i noge mlitave.. na sreću kao što vidiš ja sam živa ..jedina posljedica svega toga su očni živci i dioptrija - 16..medjutim.nikad nikakvih problema nisam imala.. mojim roditeljima je rečeno da se pripreme na najgore..a ja evo bogme živahna.. šaljemo vam velike zagrljaje..i mislimo na vas
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 27.3.2012 9:58:01
Anoniman
Sonja...sta reci?Potresla me je ova vijest, uostalom, kao i sve ovdje na forumu...Molim Boga da vo sve bude sto prije jucer, a vi svi zdravi, sretni i na okupu. Drz' se, hrabra mama.