Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 29.9.2011 23:28:54
klemzi
Lano, Tiki, budite jake
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 29.9.2011 23:33:00
Hanady RR
brzo ozdravljenje želimo malenoj L a mami i bebi u pupi snage i zdravlja da seki pomognu
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 30.9.2011 20:37:57
teacher75
drage moje, pa znate li vi kako pucaju hormoni, hocete da me rasplacete ovdje? bas ste me dirnule, hvala puno sto mislite na nas. lanica je u bolnici veceras ostala sa mojom mamom, a ja sam malo pobjegla kuci da odspavam i odmorim pa cu opet sutra gore. malo sam se smirila i prihvatila situaciju, cekamo da nova terapija pocne djelovati i nadamo se da ce uskoro biti bolje
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 30.9.2011 20:43:46
Rabi
IZVORNA PORUKA: teacher75
drage moje, pa znate li vi kako pucaju hormoni, hocete da me rasplacete ovdje? bas ste me dirnule, hvala puno sto mislite na nas. lanica je u bolnici veceras ostala sa mojom mamom, a ja sam malo pobjegla kuci da odspavam i odmorim pa cu opet sutra gore. malo sam se smirila i prihvatila situaciju, cekamo da nova terapija pocne djelovati i nadamo se da ce uskoro biti bolje
Hoce sigurno aBd! Vec se po tvom ovom postu vidi da je bolje! Pusa za maju djevojcicu!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 30.9.2011 20:44:02
mama75
Tiki draga pa sta je ovo??? Nadam se da ce Princeza uskoro kuci, cila i vesela, da slavi svoj rodjendan. Cuvaj se i ti i nemoj se puno sekirati. Znam da su u bolnici uslovi uzasni ali nekada je bolje i to, da se sto prije ozdravi.
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 30.9.2011 20:47:17
muaaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
Bitno je da si to prihvatila junacki jer tako je kako je, od panike nema nista.Moras misliti na sebe i biti snazna i Lanica ce to odmah sve bolje podnijeti,Proci ce to brzo vjeruj mi