enaaa -> RE: kasni mi, a test negativan (11.10.2012 14:35:47)
|
Pozdrav svima, nova sam na ovoj temi [sm=smiley1.gif] Imam pitanje za vas, za one koje znaju da mi odgovore bila bih vam jako zahvalna. Na [sm=duda.gif] ja i MM radimo tek 2 mjeseca. Prvi mjesec sam pratila plodne dane ( onaj plivin kalendar), al [sm=hudicek1.gif] je dosla ranije 2/3 dana, mozda zbog promjene klime jer smo tada bili na moru. Prosli mjesec [sm=hudicek1.gif] je dosla 14.09. kasno na vece, prvo je bilo smedje pa tek sutra dan je bila prava [sm=hudicek1.gif] Moje [sm=hudicek1.gif] su mislim redovne, jer biljezim svaki mjesec, znaci dodje 26/27 dan. Po mom racunanju meni je danas 28 dan, a [sm=hudicek1.gif] jos nema [sm=zmeden.gif]. Vec par dana imam mucnine, koje su podnosljive, i imam ih i po danu a i kada legnem na vece. Stomak me od juce ujutro boli, vec odavno ne mogu da spavam na stomaku, a tako sam uvijek spavala, grudi samo bujaju [sm=smiley13.gif] Jutros sam prvi put u zivotu radila test , i na moju zalost bio je negativan [sm=smiley19.gif] Prije dan/dva jela sam nenormalno, stalno sam osjecala glad. Da li mislite da sam mozda test radila prerano? Mene jos uvijek stomak boli, kao da ce da procuri [sm=hudicek1.gif] sto ne zelim, kao i mnoge od vas sto ne zelite. Mislila sam test opet raditi za 2/3 dana, al posto imam jos jedan, najvjerovatnije cu ga uraditi opet ujutro, ako do tada [sm=hudicek1.gif] ne dodje, jer sam nestrpljiva [sm=smiley36.gif] Sve vas pozdravljam, i da se nama svima ubrzo pokazu [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
|
|
|
|