mimi86 -> RE: kasni mi, a test negativan (13.2.2013 11:32:56)
|
Lijepi pozdrav svim forumasicama, nova sam ovde iako vas citam zadnjih par mjeseci. Naime, i ja imam problem, vec godinu i pol muz i ja eadimo na bebi, svaki mjesec je novo razocarenje za sebe, ciklusi mi nisu redovni, pa mi je i malo teze odrediti i plodne dane i sve. Zadnju menstruaciju sam imala 28.12 , obicno mi kasni 3, 4, 5 dana najvise, ali ovaj mjesec je bas ukasnila [sm=smiley36.gif] onda mi se 12.1 pojavio braon iscjedak, trajao je 3, 4 dana i prestao. Zadnjih 12 dana imam uzasno bolne i otekle grudi, mucnine s vremena na vrijeme, promjene raspoloženja, stomak boli kao da cu svake sekunde dobiti, mali milon puta na wc u toku i dana da i noci...kod moje doktorice sam dobila termin tek pocetkom marta,i onda sam juce uradila test, koji je bio negativan [sm=smiley13.gif] iako sam ja bila sigurna da cu ugledati [sm=rozacrtici.gif] i da sam [sm=nosecka.gif]... onda sam planirala test ponoviti za koji dan, mozda sam ga malo prerano napravila [sm=zmeden.gif] i evo jutros mi se pojavio roza iscjedak, tj. lici na oocetak menstruacije, ali me i dalje grudi bole kao lude, i dalje mucnina...ne snam sta da mislim, cec polako ide i na psihu ovo sve
|
|
|
|