hatepsut -> RE: Kasni mi, a test negativan (3.5.2012 23:28:26)
|
IZVORNA PORUKA: klemzi Evo da vas "izvijestim"...bila sam kod dr danas. Ovako, gleda on, gleda u onaj monitor i ćuti. Ja umrla, nema šta mi nije prošlo kroz glavu. Kaže da vidi žuto tijelo, što znači da je ovulacija bila. Pregleda svu "aparaturu"...sve ok. I traži od sestre da mi donese test da uradim tu u bolnici. Uradim, test negativan. Da mi dabroston, kaže da pijem deset dana i da ću nakon toga dobiti. Kad menstruacija prođe, idem na folikulometriju. Uglavnom, meni je najvažnije da je sve ok "dole" [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Trudnoća ć doći, akoBogda. Pitala sam ga da radim hormone, on mi reče kao ti nemaš problema sa zatrudnjivanjem, nećemo ih odmah raditi [sm=zmeden.gif] Samo mi nije jasno što je tražio da radim test u bolnici, ipak kasni 16 dana,ja radila 1.5. zadnji test, dosad bi i onaj najnekvalitetniji pokazao. Eto, sad pijem dabroston i čekam. Da, dao mi je i Natal complex da se pripremam [sm=bravo.gif] Znaci ista,ali potpuno ista situacija ko' kod mene !Duso moja od srca ti zelim da dabroston samo pomogne da se ta mrvica ucvrsti u maminom tibi.Znas da je meni rekao da ako ne dobijem moram na "ciscenje" .nisam dobila i nisam isla na ciscenje nego sam imala pozitivan test,hvala dragom Bogu !
|
|
|
|