malen@89 -> RE: Kasni mi, a test negativan (25.1.2012 22:45:38)
|
IZVORNA PORUKA: marsupilami pa malena što ne vičeš na sav glas [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif], razumijem tvoj strah, i ja sam prije 3 mj. imala spontani u 12 tjednu, tak da se nisam ni oporavila kako treba,a prekjučer sam trebala dobiti, jučer ujutro radila test neg. a nezz šta bih ti rekla, i mene boli stomak već 5-6 dana a ne boli me inače pred m, maloprije sam se skoro onesvjestila od boli u leđima donji dio, grudi me ne bole kao inače samo su bradavice malo potamnile i osjetljive, želudac mi je kao u grlo se popeo, takav osjećaj,pa sad nez šta je ovo, možda najgori pms dosad, nervozna sam jako, i prehladila sam se pa može biti da mi zbog toga kasni, a nije kod mene rijetkost to da mi kasni par dana. Koji su kod tebe simptomi? pa i meni je isto tako bilo,vec sam ti pisala,tek nakon 7 dana kasnjenja test mi je pokazao[sm=rozacrtici.gif],sto se tice simptoma zadnja dva dana su me pocela boliti ledja i stomak ono ko pred menzes i primjetim da su mi grudi osjetljivije ...a sto se tice trudnoce ja neznam il bi se smijala il bi plakala, jos uvjek mi ti bolovi traju pa sam u nekom stalnom grcu....a vidjeces ti da ce i u tebe biti[sm=rozacrtici.gif] stvarno imam neki predosjecaj
|
|
|
|