Lulu_08 -> RE: Kasni mi, a test negativan (25.1.2012 18:57:16)
|
IZVORNA PORUKA: arminos Drage moje, ja u subotu uradim test uvece ( nisam mogla vise cekati) pojavi se blijeda i druga crtica...blijeda ali vidljiva :) prvi put nakon gotovo 5 godina ...presretni...prolazimo i muz i ja pored test i samo gledamo, pita on mene : vidis li crticu ti, a isto pitanje i ja njemu postavljam ....Sutradan u nedjelju, pojavi se smedjkasti iscjedak....[sm=smiley13.gif] uvece poce nekoliko kapi krvi....ali tjesim se ja to je kao normalno, ujutru odmah nazovem doktoricu zamolim da me primi jer krvarim vec...odem njoj dok sam je cekala stavim i onaj test na sto ...kada je usla sva sretna govori pa ti nama trudna :) sta si se tako snuzdila.....rekoh krvarim...kada me pregledala, kaze u maternici ne vidim nista sto bi upucivalo na trudnocu, sve izgleda sasvim normalno, postoje dvije mogucnosti, da je trudnoca bila mala, jer je kako kaze test blago pozitivan, pa je ovim krvarenjem otisla i trudnoca, bez ikakvih posljedica i problema, ili je druga strasnija opcija da je vanmatericna trudnoca, odmah da vadim betu, i da znamo na cemu sam....izvadili su mi krv, u toku dana rezultati ce biti, ja dosla kuci, i samo sjedila pored telefona i cekala da mi jave...uzasss u tom trenutku sam molila Boga samo da ne bude vanmatericna, i napokon javljaju mi da je sve uredu, kazem uredu jer su se i oni plasili da je vanmatericna, nema trudnoce.... :( i nakon toga uslijedilo je malo obilnije krvarenje....eh eto drage moje izvinite na ovako opsirnom i dugom tekstu, ali zeljela sam da i ja svoje iskustvo podijelim sa Vama. Vama koje jos iscekujete od srca zelim da budete [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]...puuusaaaa arminos mila to je znaci bila biohemijska trudnoca, iliti vrlo rani spontani (u vecini slucajeva se ne stigne plod ni zakaciti kako treba). To se meni desilo u maju, a u oktobru sam hB ostala trudna (moj muz nije tu pa smo imali odnose poslje maja samo u avgustu i oktobru). I jos jedna nasa forumasica je imala prije 2 mjeseca biohemijsku trudnocu a odmah ciklus poslje je ostala trudna i ima malu mrvicu u pupi! Kazu poslje biohemijske da zena dosta bude plodna, pa ja aBd navijam da ce to biti i kod tebe slucaj!!!!
|
|
|
|