kokouli -> RE: Trombofilija, antifosfolipidni sindrom i pojava sistemskih autoimunih bolesti u trudnoci (3.9.2014 12:01:12)
|
IZVORNA PORUKA: djudrdjica kokouli, uradili smo mi i kariotip, sve ok. Radila sam razne nalaze, hepatitis, torch, briseve, listeriju, antitijela, koagulaciju, nasljdene faktore trombofilije... sve bilo ok osim ovih nisko pozitivnih antitijela. Da, i imam dijagnozu hasimoto i hipotireoza, mada moja dr endokrinolog smatra da stitna nije mogla sama napraviti tri spontana. Zato me zanima daju li zenama samo sa ovim antijtelima inace terapiju. (Nije tema, ali otkako mi je dr koji je radio kiretazu spetljao dane moze poslati plod na analizu jer nije "svjeza intrauterinarna smrt", na sto su mi druga dva dr rekla da je to cista glupost, ne mogu si vise pomoci - pokusavam sama uciniti sto mogu. A mozda bi me postedio ovog traganja i ponudio barem smjer u kojem traziti odgovore.) Zato mi je bas super sto ovdje mozemo ovako razmjenjivati iskustva, hvala vam puno Nemoj se opterititi suvise ,to ti samo mogu reci ,ni meni nisu slali plod na analizu kao to se vec raspalo to ne rade ...samo ti mogu reci da me trajno obiljezilo i da nikako nisam ona stara nakon spontanog ,ali evo guram nekako dalje ....sta cu zivot ide dalje htjela ja to ili ne .[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|