Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Spasili smo malog Vedada!!! 19.11.2009 10:46:14
almai
Bas sam i ja jutros gledala Batka i zaista sam bila vise nego odusevljena i sretna .Samo onaj djeciji osmijeh govori vise nego hiljadu rijeci,bebica izgleda sasvim dobro i pravo je vrckast. Hvala Bogu i dobrim ljudima pa je uspjelo
RE: Spasili smo malog Vedada!!! 19.11.2009 10:46:55
cicana
bravo junace maleni, zelim mu brz i uspjesan oporavak i da bez ikakvih problema nastavi uzivati u zivotu sa svojim roditeljima i da mu nikada osmjeh sa lica nesilazi. Divna vijest zaista , ja placem od srece.... puno toplih zagrljaja mu saljemo od srca moja Sara i ja..
RE: Spasili smo malog Vedada!!! 19.11.2009 13:38:26
Mirkica
plakal sam od zalosti kad sam gledala njegovog babu kako trazi pomoc kad sam vidjela malu bebcu onako bespomocnu sad placem od radosti HVALA TI BOZEE , srce mi je kao planeta :))))))))