Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Spasili smo malog Vedada!!! 20.11.2009 7:41:01
Crvena
IZVORNA PORUKA: dady
Evo sad gledam Batka,zahvaljuje se ljudima, i ide slika malog Vede znate kakav osmjeh ima!!! Duša draga,meni evo sve suza idu na oči od sreće,tako sam sretna !!!
Ja sam gledala emisiju jucer.Dok se Vedo smijao, ja sam toliko plakala i nisam cula sta je Batko pricao. Hvala dragom Bogu da je sve ok, sretna sam jer sam bar malim dijelom ucesvovala u njegovom izljecenju
za Vedu i dobre ljude
Daj bože da maleni preživi tako mi je žao djetetu bolje, liječenje dobro napredovalo i oni ga izbaciše A sve zbog ovih naših političara, ministara...Eto, trebaju proći procedure kao da on ima vremena za to
ma ja sam bijesna i na taj naš telekom pa zar ne mogu dio novca odmah prebaciti, već se mora toliko čekati novac je već kod njih jer ljudi su sigurno zvali i sa tim novcem bi se moglo odmah pomoći Vedadu užas, pa oni bar imaju para bh telecom