Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo upravo mi prijateljica javila,da je transplatacija malom Vedadu uspjela ,detalje ne znam ni ja !!! Ali odoh kopati da saznam pa vam javim još detaljnije!!! Samo znam da se bebač smije! izvor informacija: Batkova emisija- udri muški,Vedin tata se tek vratio iz Palerma!!!
< Poruku je uredio dady -- 19.11.2009 9:26:51 >
RE: Spasili smo malog Vedada!!! 19.11.2009 9:27:03
Nunichi
Evo meni mama upravo javila, njegov tata je kod Batka gost. Bio je i neki snimak malog Vede, ali ja nisam vidjela. Dusa draga. Mozda bude jos nesto na OBN-u.
RE: Spasili smo malog Vedada!!! 19.11.2009 9:36:59
dady
Evo sad gledam Batka,zahvaljuje se ljudima, i ide slika malog Vede znate kakav osmjeh ima!!! Duša draga,meni evo sve suza idu na oči od sreće,tako sam sretna !!!
< Poruku je uredio dady -- 19.11.2009 9:37:39 >
RE: Spasili smo malog Vedada!!! 19.11.2009 10:07:32
enna
Zaista divna vijest za pocetak dana hvala dragom Allahu sto je uspjela operacija a sada zelimo da nam se mali-veliki junace vratis sto prije svojoj kuci i da uzivas sa svojim najmilijim,jer to zaista zasluzujes.Nisam vidjela taj slatki osmjeh ali sta ima slade od djecijeg osmjeha. bravo Vedo vrati nam se sto prije