Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 17.11.2009 17:34:45
fatimica09
Nikita...izvini sto malo ,,zakasnih"....ali tako sam se obradovala.....zelim ti sve najljepse, najiskrenije cestitke, tebi, tvom muzu, porodici i punooo srece u zivotu tvom andjelu!
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 17.11.2009 20:17:42
M kao Mama
Jao, jao, jao, prvo sam se naježila kada sam vidjela naslov teme, a onda sam se sledila kada sam vidjela njen potpis i zadnju rečenicu Bože u tvojim smo rukama.
Draga, evo sada pokušavam sa se sjetim koji je ono dan bio kada smos e čule i brojale dane, tada je bilo 6. prisjećam se našeg razgovora. Nadama se da si dobro prošla i da je bebač dobro. Nasmijala sam se kada sam vidjela i kilažu, jer sam te uvjeravala da će biti momak od preko 4 kile, hahaha.
Bilo kako bilo, draga moja tebi, mužu i bebici miloj, želim svu srću ovog svijeta, da ste mi živi i zdravi dugo, dugo godina.
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 18.11.2009 11:52:39
anidla
mi smo se cule, ali toliko si mi prirasla srcu da cu ti i ovdje nalijepiti najveci poljubac u obraz povodom rodjenja tvog zlata..... Noa jedva ceka da upozna Emanuela..... C E S T I T A M O
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 18.11.2009 13:48:56
lely
NIKI,nemas pojma koliko sam sretna sto vidim ovu divnu vjest..... Pratila sam te od pocetka tvoje trudnoce i zeljno iscekivala kada ce doci dan da se rodi mali princ,evo hB dodje i opet kazem hB da je sve fino proslo ..... Nisam se javila ranije jer sam bolesna a uletila sam na net jer je danas 18 i znam da ti je termin trebao biti danas,pa reko da vidim desaval se sta kad ono prvo sto vidjeh na FB mali Emanuel...presladak je i nek ti je ziv i zdrav puno puno godina...
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 19.11.2009 9:18:09
Koalinka
Draga Nikita jako sam sretna zbog tebe, želim ti brz oporavak, a malom Emanuelu dug i sretan život. Volim kada dan započne lijepim vijestima a ove su i više od toga!
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 21.11.2009 0:27:39
batterfly
Ma kraljice moja, nek' si mi se porodila i na svijet donijela malog ljepotana...
Od srca cestitam dolazak na svijet sina prvenca tebi i tvom dragom, da vam je ziv i zdrav jos duugo godina i da uzivate zajedno u roditeljstvu, a posebno mali Emanuel Ivano okruzen vasom bezuvjetnom ljubavlju... Medena, uzivaj u majcinstvu...i zelim ti brz oporavak...
Sorry, sto malkice kasnim, nije me bilo skoro 15 dana...(opravdano) Ljubiimmmmm!!
< Poruku je uredio batterfly -- 21.11.2009 0:29:00 >
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 22.11.2009 20:43:55
aazra
Draga moja,
Nadam se da nije kasno da ti cestitam i pozelim sve najbolje, a tvom malom "andjelu" dug i sretan zivot...nadam se i da je porod dobro prosao i ako budes imala ikakvih pitanja, u vezi dojenja ili bilo sta da ti mogu pomoci, tu sam I da - nedostaje ce mi na fb tvoje slike s "pupom", ali ocekujem jos ljepse s tvojim malenim... zelim ti brz oporavak i jos jednom puno, puno srece u ovim najljepsim danima tvog zivota
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 10.12.2009 16:04:24
frenkoza
cestitam niki od srca... nadam se da ti i emanuel uzivate kao i mi.... ljubim vas
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0