Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 16.11.2009 20:26:09
dinciii
Aaaaa nasa Nikita se porodila
Draga Nikita malom slatkisu zelim sve najbolje da ga uvijek sreca prati...A naravno i roditeljima....Sve sve najbolje od srca vam zele Dinciii i Rejhana
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 16.11.2009 22:36:58
Nunny
Draga Niki tako sam srecna...evo suze su mi posle pa neka je mali Ivano zdrav dobar i lijep svojoj mami...cestitam tebi i tvom suprugu...aj kako se veselim kao da se moja seka porodila...hvala dragom Bogu da je sve super proslo imate ti i tvoje zlato milion poljubaca od mene...
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 16.11.2009 22:44:44
Anoniman
Da i ovdje čestitam Niki sve najbolje, neka vam bude dugo, dugo živ i zdrav!!! Tako mi je drago da je sve super prošlo i da si jako brzo rodila svoga princa Sve najljepše od