Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 16.11.2009 13:38:01
Leva
Nikita zelim vam sve najbolje a vasem sincicu puno zdravlja i srece!
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 16.11.2009 13:38:06
Nunichi
Bravo Nikolina!!! Boga mi si i od mene brza bila.
Bas sam sretna, uljepsala si mi dan. Cestitam mami i tati od srca, zelim ti brz oporavak i prekrasne trenutke uz svog andjela. Emanuel Ivano dobro nam dosao!
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 16.11.2009 13:56:47
Lady26
Niki ljepoto cestitam ti od srca, nadam se da set dobro oboje i da je sve proteklo u redu....Punoooooo zdravlja, srece i ljubavi od srca vam zelim....CESTITAMMMMMMMMMM
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 16.11.2009 13:58:23
ena23
Dobrodosao Emanuel Ivano!!!!
Cestitam ti draga nikolina, od sveg srca. Kao jucer da je bilo kad smo pricale o prvom tromjesecju trudnoce, a vidi nas sada tako sam sretna danas zbog tebe!! Cestitam jos jednom mami i tati i jedva cekam slikice!