Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 16.11.2009 16:58:38
LUNA4
draga nasa Nikita iskrene cestitke na tvom dugo išcekivanom sincicu....draga moja ova vijest mi je uljepšala ovaj tmuran dan.... su srecu ovoga svijeta želim tebi i tm,da uživate u divnom daru i narednim godinama koje ce vam vaš Emanuel uljepšati..... PUSA
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 16.11.2009 18:23:39
bubuli
e pa stvarno nemogu da vjerujem...ugasila sam na par sati i vidi mustuluka sva sam se najezila jer druzile smo se dugooooooooo iskrene cestitke od srca i zelim vam sve naj naj...
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 16.11.2009 18:46:55
Anoniman
Mila Nikita, iskrene cestitke i sve najljepse zelje sto se pozeljeti mogu, za tebe i tvoga sincica... Naravno i tatici sve cestitke... Nek vam bude zdrav i ziv puno godina i neka ga sreca prati kud god isao... Ma bravo draga....
p.s. misim da je ovo bio jedan od najbrzih porodjaja na RR forumu...
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 16.11.2009 19:00:16
neki
A ja upravo gledam temu,prvi simptomi poroda... Sva sam se najezila kad sam procitala da nam se ljepotica porodila Sve najljepse dusho sto se pozeljeti moze od srca tebi i andjelu malenom
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 16.11.2009 19:40:19
Schecherlemica
Nina,draga moja,cestitamo od srca!!! Presretna sam zbog tebe,rekoh ti ja sinoc da ce danas mali andjeo biti u tvom narucju... Sve najljepse od srca zelim tebi i tvojoj obitelji,a dragom djecaku prekrasan zivot i mnogo osmijeha i srece... Brzo nam se oporavi,pa da nastavimo druzenje sa jos ljepsim temama... Ljubim vas puno!!!
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 16.11.2009 19:44:16
Zoe
Nikita, čestitke još jednom tebi i TM a malenom Emanuelu Ivanu sve najbolje
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!! 16.11.2009 20:23:03
Happy
Draga moja Nikita (medena, nekada smo se tako zvali )
Jos jednom zelim ti sve najljepse u zivotu, tebi, tvojoj porodici zajedno sa novim malim clanom.... Draga jos uvijek ne mogu da vjerujem, presretna sam zbog tebe...
Nadam se da ces se brzo oporaviti....
Ljubim vas