|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sto za cetvoro
15.12.2009 11:42:53   
w.pooh
Mi vjerujemo u tebe user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadam se da će se Ivana javiti i potvrditi dolazakuser posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 676
15.12.2009 20:49:39   
juni
Amra, napisi nam recepte user posted image

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 677
15.12.2009 21:12:53   
Anoniman
Breskva, ne podilazi kriticarkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu juni)
  Neposredna veza do poruke: 678
15.12.2009 22:45:19   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: Breskva

Sve spremno samo vam podgrijem u mikrovalnoj u subotuuser posted image user posted image user posted image

Skontala sam šta ću praviti a i dekoraciju sam osmislila...samo da uspije držite mi fige...
I još jedna osoba mi mora potvrditi dolazak -Ivanauser posted image

Evooo i mene, nisam imala internet cijeli dan, uh (kako smo uopste nekad zivjeli bez neta?!?user posted image )...
Evo Ivana potvrdila user posted image , dolazim i ja! I radujem se druzenju, upoznavanju a i hrani user posted image user posted image user posted image .
Samo sto je sad sto za 5...

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 679
16.12.2009 9:01:29   
tea lana
IZVORNA PORUKA: Hanady

Nije moguće da niko neće kod mene da jede.user posted image Al ja neodustajem....
]

Joj Hanady ma neko ce se javiti,ja bih rao ali vec sam jednom sam rekla da intezivno trazim i ganjam posao pa ne bih da obecam a poslije ako sta nadjem da izradim.Zato se i ne prijavljujemuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 680
16.12.2009 9:02:15   
Amelaa RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliko bravo za sve nase kuharice...ma prelijepo..predobro sve, naravno i hanumice moje su prelijepe...Hanady hej ja sam ti u jaunarskom stolu...ti ako Bog da u februarskom il mozda mozemo obe u januarskom, ne znam. Tuzlanke moje su takodjer bile prelijepe...ma veliko bravo za nass

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 681
16.12.2009 10:32:54   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: IvanaTz

Sve spremno samo vam podgrijem u mikrovalnoj u subotuuser posted image user posted image user posted image

Skontala sam šta ću praviti a i dekoraciju sam osmislila...samo da uspije držite mi fige...

Evooo i mene, nisam imala internet cijeli dan, uh (kako smo uopste nekad zivjeli bez neta?!?user posted image )...
Evo Ivana potvrdila user posted image , dolazim i ja! I radujem se druzenju, upoznavanju a i hrani user posted image user posted image user posted image .

jel to menjate pravila ako je sto za pet nije po pravilimauser posted image user posted image a dogovorili smo se drzati pravila ja nemam nista protiv al procitajte postove na prvim stranicama user posted image pravila su praviluser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 682
16.12.2009 10:40:54   
Anoniman

e superuser posted image user posted image user posted image jedva čekam subotu
1. manuela
2. w.pooh
3. Nunichi
4. IvanaTz
5. Breskva

(odgovor članu IvanaTz)
  Neposredna veza do poruke: 683
16.12.2009 10:47:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamine oci

jel to menjate pravila ako je sto za pet nije po pravilimauser posted image user posted image a dogovorili smo se drzati pravila ja nemam nista protiv al procitajte postove na prvim stranicama user posted image pravila su praviluser posted image

Bit će za četvero nemam više stolica od 4 user posted image user posted image user posted image , ja ne jedem ja ću jesti dok pravim hranuuser posted image (umakat prstiće)

(odgovor članu mamine oci)
  Neposredna veza do poruke: 684
16.12.2009 11:51:47   
IvanaTz

IZVORNA PORUKA: mamine oci

Bit će za četvero nemam više stolica od 4 user posted image user posted image user posted image , ja ne jedem ja ću jesti dok pravim hranuuser posted image (umakat prstiće)

Uuuuu poremtih vam koncepciju...user posted image user posted image user posted image user posted image A da ponesem stolicu?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 685
16.12.2009 11:56:58   
Anoniman
Ništa ti nisi promjenila samo ti dođi snaćemo se ima kod komšijauser posted image

(odgovor članu IvanaTz)
  Neposredna veza do poruke: 686
16.12.2009 12:05:45   
w.pooh
Breskva jel mlad komšija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 687
16.12.2009 12:10:57   
Anoniman
nije sve penzija jaraneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu w.pooh)
  Neposredna veza do poruke: 688
16.12.2009 12:33:44   
Amrino
Joooj ja na recepte zaboravila... user posted image user posted image user posted image

Pileca supica sa bungurom i prosom

Raskuhati u pretisu batak sa karabatakom (ili neki drugi dio- osim bijelog mesa jer je presuho) i napraviti "temeljac" a raskuhano meso isjeckati..
Nasitno isjeckanu mrkvu, korjen celera i persuna izdinstati na maslinovom ulju i puteru. Kada mrkva malo pusti boju- zaliti temeljcem. Kada supica prokuha- dodati meso, bungur i proso (par kasika), dosta nasjeckanog persuna (list) i zacine po zelji (so, biber....kocka za supu ako koristite)...poklopiti i kuhati na tihoj vatri 20 tak minuta.

Teletina u luku

Telecu sniclu malo izlupati i isjeci na tanke trake. Staviti je jedno pola sata- sat u marinadu od: maslinovo ulje, soja sos, senf, sareni biber i so.Ljubicasti luk (kapulu) i to jedno tri vece glavice- izrezati na kolutove i malo ih razdvojiti. Dinstati ih na maslinovom  ulju i posoliti- sve dok ne dobiju karamel boju. Izvaditi luk. Na maslinovom ulju i jakoj vatri isprziti meso (tava mora biti dobro zagrijana da meso ne bi pustilo vodu) dok dobro ne porumeni. Kada je gotovo- u njega dodati luk i pomjesati.

Rizoto sa gljivama

Na maslinovom ulju i puteru dinstati isjeckane gljive (najbolje je mjesavina ali mogu bilo koje samo da su svjeze) i basmati rizu dok ne dobiju boju. Nakon toga zaljevati pomalo temeljcem od korjenastog povrca (u koji smo dodali sve zacine) i krckati poklopljeno sve dok riza ne bude gotova. Ne dodavati sav temeljac odmah nego da dodavati pomalo.

Salata od crvenog kupusa

Glavicu crvenog kupusa sitnije izrendati. Dodati isjeckan svjezi persun i zaciniti biberom, soli, maslinovim uljem i balzabiko sircetom. Dodati pavlaku i malo jogurta i dobro izmjesati

user posted image

Tiramisu

Najmanje pola litre hladne kafe. 400 g piskota,600g punomasne pavlake (ja koristim ono kiselo vrhnje - zbregov- u bijelo narandjastoj ambalazi), secer u prahu, cimet, kakao.- Umutiti pavlaku sa secerom i cimetom. Piskote umakati u kafu i redati u kalup ili pleh i onda premazati filom. I tako redati naizmjenisno piskote i fil. Na kraju sve posuti kakaom ili kras ekspresom (najbolje je pomjesati) i - u frizider user posted image user posted image user posted image .

Eto drage moje...Nadam se da se mojim goscama svidjelo a nadam se da ce se svidjeti i onim zenicama koje budu pravile- ako bude takvih user posted image .

< Poruku je uredio Amrino RR -- 16.12.2009 12:41:16 >

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 689
16.12.2009 12:37:33   
IvanaTz

Ništa ti nisi promjenila samo ti dođi snaćemo se ima kod komšijauser posted image

Sreca pa su u modi ove velike zenske torbe, stolicicu na rasklapanje u torbu i pravac Breskvi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 690
16.12.2009 12:41:34   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Amrino RR

Joooj ja na recepte zaboravila... user posted image user posted image user posted image

Pileca supica sa bungurom i prosom

Raskuhati u pretisu batak sa karabatakom (ili neki drugi dio- osim bijelog mesa jer je presuho) i napraviti "temeljac" a raskuhano meso isjeckati..
Nasitno isjeckanu mrkvu, korjen celera i persuna izdinstati na maslinovom ulju i puteru. Kada mrkva malo pusti boju- zaliti temeljcem. Kada supica prokuha- dodati meso, bungur i proso (par kasika), dosta nasjeckanog persuna (list) i zacine po zelji (so, biber....kocka za supu ako koristite)...poklopiti i kuhati na tihoj vatri 20 tak minuta.

Teletina u luku

Telecu sniclu malo izlupati i isjeci na tanke trake. Staviti je jedno pola sata- sat u marinadu od: maslinovo ulje, soja sos, senf, sareni biber i so.Ljubicasti luk (kapulu) i to jedno tri vece glavice- izrezati na kolutove i malo ih razdvojiti. Dinstati ih na maslinovom  ulju i posoliti- sve dok ne dobiju karamel boju. Izvaditi luk. Na maslinovom ulju i jakoj vatri isprziti meso (tava mora biti dobro zagrijana da meso ne bi pustilo vodu) dok dobro ne porumeni. Kada je gotovo- u njega dodati luk i pomjesati.

Rizoto sa gljivama

Na maslinovom ulju i puteru dinstati isjeckane gljive (najbolje je mjesavina ali mogu bilo koje samo da su svjeze) i basmati rizu dok ne dobiju boju. Nakon toga zaljevati pomalo temeljcem od korjenastog povrca (u koji smo dodali sve zacine) i krckati poklopljeno sve dok riza ne bude gotova. Ne dodavati sav temeljac odmah nego da dodavati pomalo.

Salata od crvenog kupusa

Glavicu crvenog kupusa sitnije izrendati. Dodati isjeckan svjezi persun i zaciniti biberom, soli, maslinovim uljem i balzabiko sircetom. Dodati pavlaku i malo jogurta i dobro izmjesati

Tiramisu

Najmanje pola litre hladne kafe. 400 g piskota,600g punomasne pavlake (ja koristim ono kiselo vrhnje - zbregov- u bijelo narandjastoj ambalazi), secer u prahu, cimet, kakao.- Umutiti pavlaku sa secerom i cimetom. Piskote umakati u kafu i redati u kalup ili pleh i onda premazati filom. I tako redati naizmjenisno piskote i fil. Na kraju sve posuti kakaom ili kras ekspresom (najbolje je pomjesati) i - u frizider user posted image user posted image user posted image .

Eto drage moje...Nadam se da se mojim goscama svidjelo a nadam se da ce se svidjeti i onim zenicama koje budu pravile- ako bude takvih user posted image .

user posted image ja sam vec primjenila ove recepteuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 691
16.12.2009 13:01:49   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Super Visnja...ma kako god samo ti dodji, mada ja bih vise voljela s smizlicom. Eto super znaci kod mene je
1. ElmaB RR
2. Visnja RR

Ajmo zene sta ste se usutile, a moramo imati snimatelje i fotografe i sl...ne meremo bez toga

Zene moj je januarski stol imam dva kandidata...prijavljujte se..

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 692
16.12.2009 13:09:07   
mamine oci

Super Visnja...ma kako god samo ti dodji, mada ja bih vise voljela s smizlicom. Eto super znaci kod mene je
1. ElmaB RR
2. Visnja RR

Ajmo zene sta ste se usutile, a moramo imati snimatelje i fotografe i sl...ne meremo bez toga

Zene moj je januarski stol imam dva kandidata...prijavljujte se..

i ti treca fali ti jos samo jedne jel to sto za moderatoriceuser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 693
16.12.2009 13:23:21   
Amelaa RR

Znaci ja sam za jaunar,sto je za 8, nedelja ce biti ako Bog da i Visoko je naravno. Al nije preko bijela svjeta,pa bujrum. 

Bujrum ko god moze

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 16.12.2009 13:24:39 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

Neposredna veza do poruke: 694
16.12.2009 13:29:01   
mamine oci
moja amelce slabo nam se ove hanume javljaju jedino da ti dodjemo ja Amrino RR,juni skvouser posted image user posted image user posted image salim se narovno neide ista ekipa,al kakav je odziv vrtecemo se u kruguser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 695
16.12.2009 13:31:59   
Amelaa RR
Ma malkice nam se hanumice uspavale..

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 696
17.12.2009 0:22:02   
Hanady RR

sad sam skontala joj jesam tuka...

javljam se ja za tvoj januraski stol i dok obrnemo red eto vas kod mene..jel tako. :)  I učestvujem

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 697
17.12.2009 0:26:10   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Hanady

sad sam skontala joj jesam tuka...

javljam se ja za tvoj januraski stol i dok obrnemo red eto vas kod mene..jel tako. :)  I učestvujem

user posted image bas takouser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 698
17.12.2009 12:13:25   
manuela RR

e superuser posted image user posted image user posted image jedva čekam subotu
1. manuela
2. w.pooh
3. Nunichi
4. IvanaTz
5. Breskva

Ko će sve voditi djecu da znam?
Ja Emira planiram voditi tako se lijepo zaigrao i poslije fino spavao pa ne bih propuštala nikakvu priliku da ponovi to istouser posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 699
17.12.2009 12:20:12   
w.pooh
Ja ću povesti Farisa user posted image baš su se lijepo igrali user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *