|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sto za cetvoro
12.12.2009 23:32:20   
Amrino
Evo draga ima i tebe! user posted image

Skvo- paparazzo user posted image , Hamza bulji u tv...Juni geda kroz prozor i Mamine oci u potrazi za Fatihom

user posted image     user posted image  
user posted image user posted image user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 626
12.12.2009 23:34:23   
Anoniman
Ma bravo Amra, a skvo morat ces na popravni za fotke, zato sto tebe nemauser posted image

(odgovor članu manuela RR)
  Neposredna veza do poruke: 627
12.12.2009 23:34:50   
mišur
Fotkice su prelijepe, baš je uživancija gledati vas kako i šta ručkateuser posted image
Odmah sam i ja ogladnilauser posted image

Amrino, sve pohvale za specijalitete, ali i za izgled...
Super mi izgledašuser posted image

< Poruku je uredio mišur -- 12.12.2009 23:35:14 >

Neposredna veza do poruke: 628
12.12.2009 23:34:56   
Skvo RR
Hahhaaha, hvala Amrino, pa da se zna da sam i ja papala!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 629
12.12.2009 23:38:08   
acudesa
super, super...pa, žene vi sve bolje i bolje
user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 630
12.12.2009 23:38:13   
Anoniman
braFo tuzlankamauser posted image user posted image user posted image braFo sarajkamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 631
12.12.2009 23:38:45   
mamine oci
jos jednom vekiko bravouser posted image i hvala nasaoj Amriciuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 632
12.12.2009 23:39:33   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: mamine oci

jos jednom vekiko bravouser posted image i hvala nasaoj Amriciuser posted image

vid mene umjesto veliko ja vekiko ja jos uvjek jedemuser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 633
12.12.2009 23:39:43   
Anoniman
Ovaj tiramisu mi je privlačan pravo mmmmmmmmm...Čestitke Amrino user posted image

Neposredna veza do poruke: 634
12.12.2009 23:41:49   
Anoniman
cak vidimo i cose odakle amrino chatauser posted image user posted image user posted image user posted image koja ti je  to biljcicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 635
12.12.2009 23:44:11   
Amrino
Nema na cemu zene! Bila mi je uzivancija spremati ovo. Ako ste uzivale upola kao i ja- odlicno! user posted image user posted image user posted image
Hvala vam sto ste mi dosle i uljepsale mi dan user posted image user posted image user posted image .

A vi ostale- hvala vam svima na komplimentima user posted image user posted image user posted image ...
P.S Juni tnx sto si ovo ovako lijepo uslikala user posted image .

HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 636
12.12.2009 23:44:56   
tweety
Slike su sve odlične a naravno slike ne bih bile takve da nisu žene predivne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hrana je izgledala mljaaaaaaaaaaaaaaac a vjerujem da je bila i ukusna.

Skvo tebe sam zamišljala skroz drugačije,definitivno ne sa kratkom kosom user posted image ali super ti stoji. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amrino predivno izgledaš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juni moja draga Mostarka super! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od w.pooh sam mislila da je veeseelaa user posted image user posted image user posted image prelijepa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Manuela prava mlada mama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Breskva odlična!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nunichi kao i po postovima prelijepa i sa frizom nitamo ni vamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image btw. i ja sam u istom fazonu nitamo ni vamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamine oči fantastična!

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 637
12.12.2009 23:45:40   
Amrino
IZVORNA PORUKA: dadada

cak vidimo i cose odakle amrino chatauser posted image user posted image user posted image user posted image koja ti je  to biljcicauser posted image

Ona sto "upija" zracenje user posted image . Lici na Kalu a nemam pojma kako se zove...Spa...nesto. Ima bijele cvjetove user posted image user posted image user posted image .

HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 638
12.12.2009 23:48:26   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: tweety

Skvo tebe sam zamišljala skroz drugačije,definitivno ne sa kratkom kosom user posted image ali super ti stoji. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vjerovatno sa pletenicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Hvala draga na komplimentima!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 639
12.12.2009 23:58:54   
Visnja RR
joj ja sad moram da azuriram to vase druzenje...
ako se ne varam (ili se ipak varam) postoje dvije SA grupe i jedna truzlanska???
HELP! user posted image

PIRAJAVLJUJTE SE ZENE

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 640
13.12.2009 0:04:25   
Nunichi
Jedna u Tz i jedna u Sa. Za sad. user posted image

Tweety, drugarice po ni tam ni vam user posted image hvala puno. user posted image

Slike su odlicne, hrana izgleda mmm, ja sad imam tremu za svoj rucak. user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve ste mi medene, bas ste sastavile jepu grupicu. smajlikojipodilazi user posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 641
13.12.2009 0:04:45   
Skvo RR
Ova SA Grupa-

Amrino RR
juni
mamine oci
Skvo

user posted image

Neposredna veza do poruke: 642
13.12.2009 0:05:06   
veeseelaa
pregledah slike, cure divne steuser posted image user posted image user posted image  manuela, breska, nunichi, skvo, juni, amrino, w.pooh, mamine oči sve ste prelijepe
Svaka čast  domaćicama manueli i amrinouser posted image user posted image user posted image
ovom prilikom želim posebno pohvaliti moju drugaricu mamine oči, prelijepa si, divno obučena, ma svaka čast, samo tako nastavi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 643
13.12.2009 0:25:24   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

samo da znate "budno oko" sve posmatra...
kad se sve zene (vrijednice) izredaju bice glasanje
I pobjednica dobija poklon (nadjoh sponzora) user posted image

Tek sad, vidjeh ovo!!!user posted image Pa da rastabirim!!!!!

Nego, kako glasamo, koja su pravila, mozemo li malo o sponzoru i nagradi!!!!!

Neposredna veza do poruke: 644
13.12.2009 0:38:34   
veeseelaa
ja vala Višnja, pobliže ti to nama objasni

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 645
13.12.2009 0:43:26   
mamine oci
a se zahvalim mojim hanumama na komplimentima za moj izgleduser posted image user posted image hvala punouser posted image user posted image i drago mi je da se ova ideja uspjesno realizovala..

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 646
13.12.2009 1:36:44   
Visnja RR
kad se zavrsi "sto za cetvero" prvog kruga
npr SA kruga... postavicu novu temu sa svim fotkama i impresijama onih koje su papale...
na osnovu toga mi glasamo sa ocjenom od 1 do 4 ...dakle 4 dobije ona za koju mislimo da je bila najbolja pa tri, dva i jedan ...
i nema ono: jao ja ne mogu sve su mi iste... ocjenjujemo trud i estetiku tj. sve to u globalu...

zatim nakon toga ide drugi krug i dobijamo pobjednicu drugog kruga...

pa ako bude treceg...

na kraju se pobjednice takmice...
user posted image

sponzor je jedna prodavnica bjele tehnike i kucanskih aparata (o sponzoru cu vise kad dobijem zeleno svjetlo od "tate RR" user posted image ...
pa ce najDomacica dobiti jedan koristan poklon ...potrudicemo se da bude bas onaj koji treba (mogu ja sponzoru i sapnuti user posted image )

< Poruku je uredio Visnja RR -- 13.12.2009 1:39:24 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 647
13.12.2009 1:46:51   
Hanady RR
nakon ovih divnih sličica odluka je pala...

prijavljume se za 1 učesnika još jednog ''stola za četvoro''.

samo napominjem da bi se isti trebao desiti odmah u prvoj sedmici janura jer ovi praznični dani pred nama  su mi uveliko prebukirani.

Eto čekam ostale tri članice javite se curke iz Sa a može i iz okoline of course

a vama koje ste to ovako divno provele čestitke i duboki nakolon

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 648
13.12.2009 9:39:14   
w.pooh
Drage moje hvala na komplimentimauser posted image Amrino svaka čast i na ručku i na dekoraciji user posted image user posted image ja već sad imam tremu šta i kako da spremamuser posted image user posted image user posted image
Višnja i tebi svaka čast kad si nas ovako lijepo iznenadila i obradovalauser posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 649
13.12.2009 9:52:07   
manuela RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uf samo ne znam kako ćemo nekom dati 1user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *