|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sto za cetvoro
13.12.2009 9:54:40   
w.pooh
Možda bi bilo najbolje da npr. nas četiri ne možemo glasati jedna za drugu nego da glasaju ostale žene na osnovu slika i utisaka..jer kao što reče manuela kako da  mi između sebe damo nekome 1user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 651
13.12.2009 9:56:04   
Amrino
Anonimno?user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 652
13.12.2009 10:12:27   
manuela RR
ili možda da najniža ocjena bude 4 pa sad ocjenjujemo sa zarezima,
npr. ja dam breskvi 4.3
       w. pooh joj da 4.6
       Nunichi joj da 4.2 i onda ovi zarezi odlučujuuser posted image user posted image user posted image user posted image
     da budu nijanse u pitanjuuser posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 653
13.12.2009 11:31:03   
Visnja RR
e sad komplikujete user posted image
moze da bude 4, 3 i dvije dvice...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 654
13.12.2009 11:37:13   
manuela RR
može eto imamo dvije dvice...
user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 655
13.12.2009 11:37:27   
juni
Uh... sto zakomplikovaste a nisam kucala samo jednu vece user posted image

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 656
13.12.2009 12:20:38   
Anoniman
E joj glasanje, naravno da će biti subjektivno ... Najbolje bi bilo da mi učesnice ne glasamo nek odluče ostale članice...(dadada i sahara -kritičariuser posted image )

E da vam kažem skontala sam desert, kolač sa breskvamauser posted image user posted image user posted image , recite mi da li volite breskve ako ne, da na vrijeme promjenim u višnje???...

(odgovor članu juni)
  Neposredna veza do poruke: 657
13.12.2009 12:22:54   
Visnja RR
breskve ili visnje ??? pitanje je sad!! user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 658
13.12.2009 12:28:07   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady

nakon ovih divnih sličica odluka je pala...

prijavljume se za 1 učesnika još jednog ''stola za četvoro''.

samo napominjem da bi se isti trebao desiti odmah u prvoj sedmici janura jer ovi praznični dani pred nama  su mi uveliko prebukirani.

Eto čekam ostale tri članice javite se curke iz Sa a može i iz okoline of course

a vama koje ste to ovako divno provele čestitke i duboki nakolon

vidi što me ignorišu ove sarajke i okolina....ma ja sve na djeti neće niko da jede samo ja stalno u kuhinji pa kad skinem 4 kile odmah se nasikiram i nesmotreno vratim 2.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 659
13.12.2009 13:45:54   
w.pooh
IZVORNA PORUKA: Breskva

E da vam kažem skontala sam desert, kolač sa breskvamauser posted image user posted image user posted image , recite mi da li volite breskve ako ne, da na vrijeme promjenim u višnje???...

mmm njam, njam...user posted image user posted image i breskve i višnje user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 660
13.12.2009 14:36:30   
manuela RR
ja sam za višnje koje jaaaaaaaako vooolim!!!

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 661
13.12.2009 14:38:01   
Anoniman
Ako ne nađem kompot od višanja mogul ba breskve, njega već imamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 662
13.12.2009 14:55:39   
manuela RR
ma može,kako je tebi lakše,mislila sam da biraš između breskvi i višanja pa sam rekla šta mi je dražeuser posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 663
13.12.2009 15:04:59   
Anoniman
Hoćeš reć da ti je draža višnja od mene dobro, dobrouser posted image ...Višnja ovo ona samo zbog nagrade...

Potrudit ću se da nađem višnje...Ako mi ovaj kolač ne uspije (prelagan je za napraviti) odričem se od pravljenja kolača definitivno...

Neposredna veza do poruke: 664
13.12.2009 15:09:32   
manuela RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam vječita ulizica zato se ni ne javljam tamo na temu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
draga si mi i ti al nagrada je nagradauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 665
13.12.2009 16:03:21   
mamine oci
moze ocjena od 5do2 i svi zadovoljni,a ja da opt pohvalim Amru jer danas sam spremila rucak identicno kao ona juce cak i desertuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 666
13.12.2009 17:39:05   
mamine oci
jes da sam dosadnauser posted image al pade mi na pamet moze samo tri ocjene jer nemozemo same sebe ocenjivat znaci mene ocjenjuju njih tri jer ja sbe nemogu dati ocjenu i tako redom tako da ocjene mogu biti od 5-3 i nema ljutis a sponzor moze i ostalima bar dodjelit upaljac kao utjesnu nagraduuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 667
13.12.2009 18:35:11   
Anoniman
A ako ostanu samo ove dvije ekipe kao dosad, onda neka sponzor svima da pokloncic, nema vas puno, a pokloni neka budu skromniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 668
13.12.2009 18:45:46   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: sahara

A ako ostanu samo ove dvije ekipe kao dosad, onda neka sponzor svima da pokloncic, nema vas puno, a pokloni neka budu skromniuser posted image

ko nam je to fin i nije ljubomoranuser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 669
13.12.2009 19:45:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamine oci

IZVORNA PORUKA: sahara

ko nam je to fin i nije ljubomoranuser posted image user posted image

Ma sta cu, moram vas podrzati kad ste se stvarno potrudile, eto nije da podilazim ali svaka castuser posted image

Neposredna veza do poruke: 670
15.12.2009 11:09:04   
Hanady RR
Nije moguće da niko neće kod mene da jede.user posted image Al ja neodustajem....

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 671
15.12.2009 11:24:36   
Anoniman
e žene jeste bezz, pa ovo je treći put da žena zove a niko neće da se javi Hanady da si mi bliže došla bi ti ja... ali po ovom snijegu do Sarajeva mi treba bar jedno 4h.

sahara nisam ja tebe džaba predložila za kritičara vidiš kako si ti nama pametna ...

I samo da kažem da je ovo nešto prelijepo, tako smo se mi fino družile, nekako na kafama ne možemo od djece stići dvije progovorit a ovako  dječica se zabave jer se imaju gdje spustiti, imaju igračke, prava atmosfera a i mame se ispričaju...user posted image user posted image user posted image za temu i ideju...

Neposredna veza do poruke: 672
15.12.2009 11:28:15   
w.pooh
Breskva spremaš li user posted image user posted image user posted image user posted image
ja jedva čekam  subotuuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 673
15.12.2009 11:33:26   
Anoniman
Sve spremno samo vam podgrijem u mikrovalnoj u subotuuser posted image user posted image user posted image

Skontala sam šta ću praviti a i dekoraciju sam osmislila...samo da uspije držite mi fige...
I još jedna osoba mi mora potvrditi dolazak -Ivanauser posted image

(odgovor članu w.pooh)
  Neposredna veza do poruke: 674
15.12.2009 11:39:06   
Niobe
IZVORNA PORUKA: Hanady

Nije moguće da niko neće kod mene da jede.user posted image Al ja neodustajem....

Draga, ja bih rado kod tebe jela, imam osjecaj da bi to bila gozba za nepce, ali sta cu kad sam fizicki sprijecena user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *