Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi smo u fazonu vatrogasaca, ima li ko iskustva? zna li neko gdje ima kupiti kućica vatrogasac Sam, ili neki dobro vatrogasno auto ono što s enjemu sviđa je 200 KM
mislis da on udje unutra?
ako trazis manje, imas u beba kids-u dobro vatrogasno..mozda nekih 20 cm, jako kvalitetan..oko 50-60 KM koliko se sjecam
ne da on uđe umutra, nego za igranje, našao momak na internetu i pokazao mi, a kamion-bruder koji se njemu sviđa je 200 km što je previše zaista
otići ću svakako da vidim
ako trazis manje, imas u beba kids-u dobro vatrogasno..mozda nekih 20 cm, jako kvalitetan..oko 50-60 KM koliko se sjecam
ne da on uđe umutra, nego za igranje, našao momak na internetu i pokazao mi, a kamion-bruder koji se njemu sviđa je 200 km što je previše zaista
mi smo u fazonu vatrogasaca, ima li ko iskustva? zna li neko gdje ima kupiti kućica vatrogasac Sam, ili neki dobro vatrogasno auto ono što s enjemu sviđa je 200 KM
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Istu viđala nisam al sličnih, nerfovih ima u Denisu
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ima li iko da mi preporuči neku knjigu/slikovnicu ili bilo šta slično na osnovu čega se može učiti o Planeti, gdje žive koje životinje?
Meni jedino na um padaju dječije Enciklopedije. Najbolje bi bilo da se posavjetuješ sa tetama u knjižarama, jer ovisi o kojem uzrastu je dijete, i obično su enciklopedije podijeljene po oblastima. Jedno vrijeme su na knjižarama bile one Oxford enciklopedije.
Skoro je izlazila enciklopedija moj svijet. Odlična. Prije nje moja prva enciklopedija. Ima ih još po knjižarama. Imaš i knjigu " priroda i njeni stanovnici" eurogunti izdavač. Tvrdi povez, prwlijepe ilustracije. To je ustvari skup nekih 10 slikovnica. Imaš i njih pojedinačno kupit. Onda, imaš od Svjetlosti " životinje i njihovo okruženje"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Zna li neko gdje ima da se kupi tabla za pisanje ona stojeca,veca, sa jedne strane se pise kredama a sa druge onim flomasterima sto se mogu brisati. Nadam se da imate preporuku gdje mogu pogledati. Hvala ☺
Zna li neko gdje ima da se kupi tabla za pisanje ona stojeca,veca, sa jedne strane se pise kredama a sa druge onim flomasterima sto se mogu brisati. Nadam se da imate preporuku gdje mogu pogledati. Hvala ☺
Mi smo kupili klasicnu tablu sto visi na zidu u radnji Master kids cini mi se...kod bbi...mislim da to ima u knjizarama
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.