Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sinoć mi reče jedna prodavačica u dječijoj radnji da ima u nekoj kineskoj radnji u Mercatoru (sadašnjem Konzumu)na Alipašinom na prvom spratu Kineska radnja i da je ona uzimala tu i Pokoya i Mašu nedavno..
i ja sam u potrazi za Poccoyom, da li ste ga slucajno spazili u nekoj radnjici ?! da li je neko isao u ovu kinesku radnu na Alipasinom, gdje je receno da se ima kupiti?!
Vise puta su ovdje pitali i cini mi se da niko nije nasao. Valjda je nekad bo u Bambini Mondu, mada ja licno nisam vidjela. Po meni je za te stvari eBay zakon. http://m.ebay.co.uk/itm/161423646710?nav=SEARCH
Vise puta su ovdje pitali i cini mi se da niko nije nasao. Valjda je nekad bo u Bambini Mondu, mada ja licno nisam vidjela. Po meni je za te stvari eBay zakon. http://m.ebay.co.uk/itm/161423646710?nav=SEARCH
Upravu si, ali hajd rekoh da nema slucajno sta brze i blize
Upravu si, ali hajd rekoh da nema slucajno sta brze i blize
I ja sam uvijek za tu varijantu, ali cesto se odlucim i za eBay i kad ima nesto kod nas, iz prostog razloga sto me cesto jeftinije dodje.
Ovako, s obzirom da vas ima puno zainteresovanih i ovdje i na pp ja cu nju zamoliti da nekako napravi fb profil ili neku stranicu pa vi svi nju tamo kontaktirajte i dogovarajte se oko narudjbi,detalja i slicno.
Reci cu joj nek postavi slika ako ima i sta moze napraviti ali zaista zena bas fino uredno radi i sve sa pamucnim koncem, ja recimo znam heklati ali ovo sto ona radi bas moras imati zivce i osjecaj za takve detalje, nisam ja plaho za tog, tako da, sta god ova moja cura hoce, ja kod nje narucim
Ovako, s obzirom da vas ima puno zainteresovanih i ovdje i na pp ja cu nju zamoliti da nekako napravi fb profil ili neku stranicu pa vi svi nju tamo kontaktirajte i dogovarajte se oko narudjbi,detalja i slicno.
Reci cu joj nek postavi slika ako ima i sta moze napraviti ali zaista zena bas fino uredno radi i sve sa pamucnim koncem, ja recimo znam heklati ali ovo sto ona radi bas moras imati zivce i osjecaj za takve detalje, nisam ja plaho za tog, tako da, sta god ova moja cura hoce, ja kod nje narucim
Postavit cu vam link kad mi jave.
Super, je li ona u BiH ? Ž Obavezno nam javi, narucila bih nesto za svoje :) Omiljene crtace :)
Medic jeste u Bih, u Sarajevu ali vec kad pitas rodjena je tamo gdje vjecno sunce sja
Poslala mi je njena cerka link stranice, Mali pleteni svijet pa eto nadjite je na fb, ja cu predloziti medic, pa vam medic moze predloziti svidjanje, ako ne nadjete.
Medic jeste u Bih, u Sarajevu ali vec kad pitas rodjena je tamo gdje vjecno sunce sja
Poslala mi je njena cerka link stranice, Mali pleteni svijet pa eto nadjite je na fb, ja cu predloziti medic, pa vam medic moze predloziti svidjanje, ako ne nadjete.
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.