Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E hvala ti puno za info..ovo sto sam ja po radnjama gledala, sve je u par KM-ova razlika...najjeftinije u knjizari u Alti, a najskuplji Babycentar. Pogledacu e-kupi, hvala jos jednom!
Drage mame koje imate curice, treba mi barbika za jedan rodjendanski poklon, gdje da nadjem "pravu", kad sam ja bila mala znam da je bila podjela na prave kojima se savijaju ruke i one koje nisu prave heheh :) je li to i dalje vrijedi, nisam nikako upucena u danasnje barbike :)
Drage mame koje imate curice, treba mi barbika za jedan rodjendanski poklon, gdje da nadjem "pravu", kad sam ja bila mala znam da je bila podjela na prave kojima se savijaju ruke i one koje nisu prave heheh :) je li to i dalje vrijedi, nisam nikako upucena u danasnje barbike :)
Bambini Mondo, Denis, ona nova prodavnica pored Mcd u titovoj....
Pozz da li je neko kupovao djeciji laptop? gdje ima ako iko zna i cijene kako se krecu...
ja fakat nemam pojma sada al ja sma kupovala svojim curicama one dora i minis konjiće...dora je bila prekupa to tek se bilo i pojavilo ko fora...a minis konjić manje od petobanke je bio... al ima ih bez likova, ono da nisu mami pare jer je na njemu kity, nindža i to po 35 Km rlo finih...imaju ih tržni centri Bingo itd...pogledaj i ove radnje polovne robe oni opet imaju vrlo kvalitetne za te novce a rade i izgledaju isto ko i novi bogami
ja fakat nemam pojma sada al ja sma kupovala svojim curicama one dora i minis konjiće...dora je bila prekupa to tek se bilo i pojavilo ko fora...a minis konjić manje od petobanke je bio... al ima ih bez likova, ono da nisu mami pare jer je na njemu kity, nindža i to po 35 Km rlo finih...imaju ih tržni centri Bingo itd...pogledaj i ove radnje polovne robe oni opet imaju vrlo kvalitetne za te novce a rade i izgledaju isto ko i novi bogami
Da, ja sam tu uzimala, super nam bio, evo 3 gneracija se igra. Po radnjama novi preskupi....
Cao, može li pomoć gdje kupiti plastični sto i stolicu za djevojcicu od 2 god? Gdje god smo tražili nema :(
Ako misliš na obični plastični ima ih u Marsu.. a ako na one poput onih u igraonici ja sam ih viđala u Škafi...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
mi smo u fazonu vatrogasaca, ima li ko iskustva? zna li neko gdje ima kupiti kućica vatrogasac Sam, ili neki dobro vatrogasno auto ono što s enjemu sviđa je 200 KM
ako trazis manje, imas u beba kids-u dobro vatrogasno..mozda nekih 20 cm, jako kvalitetan..oko 50-60 KM koliko se sjecam
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.