Angie84 -> RE: Koliko ste se udebljale? (29.3.2013 23:58:33)
|
IZVORNA PORUKA: Simpatija 21+3 već 7 kg => znači strašno.....ja sam do 10. sedmice već imala +3kg, a onda do 16. nisam ništa dobila.....pa mi doktorica rekla da moram početi dobijati, jer dugo nisam.....nakon par dana stigle još tri i onda još jedna i od tada stagniram....sad će garant još 3....samo čekam ja očajna koliko sam dobila....a svi mi govore, ista si, nisi se ništa promijenila, blistaš, sve ti u stomaku itd...sigurno je dječak (a jeste dječak) što se tiče hrane, jedem isto kao i prije trudnoće, zdravo, redovno i normalno....hljeb gotovo ne jedem, jer ga nikad nisam jela puno....a nisam imala problema s povraćanjem nikako.... češće jedem salate i voće, nego bilo šta drugo....čokoladice i grickalice nikako ne jedem....ne znam od čega se lijepe ove kg -> nekad pomislim da je krivac natal complex [sm=smiley13.gif] Nista se ne brini, sve ces to da izgubis ako vec imas tako dobre prehrambene navike. Ja sam uvijek bila stapić, a u trudnoci sam dobila 15 kg, samo 2 sedmice poslije poroda sam vec izgubila 12. Sad sam dobila jos 1-2 kg, dojim pa metem sve pred sobom. A kad mali prohoda, mislim da cu izgubiti i ovo malo jada sto mi je ostalo
|
|
|
|