malena sharena -> RE: Kako odviknuti bebu od nocnog obroka? Navika ili potreba? (27.1.2010 1:04:46)
|
IZVORNA PORUKA: Anushka evo i mene jos uvijek na ovoj temi, ja jos uvijek nisam spavala duze od 3 sata u komadu, a jutro mi pocinje oko 4, nekad prije a jaako rijetko poslije. Moj alen u toku noci popije dva puta po 100 ml aptamila 3 a nekad i vise. Ako mu dam caj ili vodu, razbudi se ili u najboljem slucaju probudi se za pola sata jos gladniji i nestrpljiviji a time i glasniji.Dok je dojio (do prije dva mjeseca - sam je prestao) najcesce je spavao pristekan:) Ali on se ne budi samo da jede, budi se i ako se oznoji, il iako mu je malo hladno, ili ako se okrene na stranu a mene ne napipa, ili ako neka bas glasna buka tipa pasa koji laju nenormalno probudi pola komsiluka itd.. prosto najduze uhvati 3 sata i onda je dovoljno bilo sta da ga probudi, ali srecom, ne treba mu puno da nastavi, najcesce me zagrli, stavi rukice ili glavu na grudi, malo ga ispravim da npr podrigne, eventualno pronosam - napravim krug kroz kucu, i na kraju ponudim flasicu ako nista ne pomogne. nocu tako najmanje 3-4 puta ustajem, a cesto i vise.. jos sam dva mjeseca potpuno sama sa njim, tj ni u wc ne mogu bez njega, ali i ja sam se navikla, i jos uvijek se sa osmjehom budim kad mi u pola 3 stavi prste u nos i uvali se od smjeha[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Draga Anushka ja ti se divim. I jos se sa osmijehom budis, joj, pa ko te ne bi pozelio za mamu[sm=smiley36.gif]. Stvarno, sve mame koje se zale nek se poklope nakon ovog posta.
|
|
|
|