Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moja malena nema puno igračaka, sve joj stane u jedan paketić, nemam baš nekih problema da to pokupim nakon njenog igranja Jel griješim što joj ne kupujem igračke u većem broju?
Ma sve zavisi koliki je njen interes za igračke...Moj dječak voli igračke i zaista se zna zaigrati, neke mu dosade, te ih ja sakrijem jedno vrijeme i kad mu ponovo iznesem, obraduje se kao da sam mu novu igračku kupila...
igracke drzimo u jednoj mrezastoj korpi... a jos pola ih je okolo... i nesto u dvije kese koje sam sakrila... neke joj jos nisam ni pokazala... ja jedva cekam novi stan i asjinu veliku sobu gdje moze s igrackama da radi sta hoce... ahaha moze i sada... trenutno nam je tobogan na sred dnevnog boravka
evo vidi se i njena fotelja s koje gleda crtane ...iza nje je ta mrezasta korpa s igrckama ..i naravno svuda su razbacane... samo takav dom ima dusu
..i naravno svuda su razbacane... samo takav dom ima dusu
igracke drzimo u jednoj mrezastoj korpi... a jos pola ih je okolo... i nesto u dvije kese koje sam sakrila... neke joj jos nisam ni pokazala... ja jedva cekam novi stan i asjinu veliku sobu gdje moze s igrackama da radi sta hoce... ahaha moze i sada... trenutno nam je tobogan na sred dnevnog boravka
evo vidi se i njena fotelja s koje gleda crtane ...iza nje je ta mrezasta korpa s igrckama ..i naravno svuda su razbacane... samo takav dom ima dusu
A bome dobar ti dnevni kad moze stati tobogan Kod mene kad bi stavila takvo nesto nebismo imali gdje prolazit, a morala bi ga nasidit ispred tv-a, jedino tu ima mjesta MM bi naprosto poludio Ma ja se nekad ljutim na samu sebe sto se igracaka tice, onaa razbacuje, ja kupim, ma nekad mi se cini da po cijele dane samo sklanjam za njom. Kad izlazim iz kuce, uvijek pokupim, kad ode spavat, opet pokupim i tako sto puta Zato najvise volim kad smo vani. A trenutno nemam neku kosaricu za igracke, ali sam joj solobodila cetriri ladice u spavacoj, od onog njenog ormarica za presvlacenje i tu sam joj stavila igracke. A posto ona zna da su to njene ladice, nisu joj bas zanimljive, vise voli one s kasikama i vilicama, a ja ludimmmm A koje nemogu stat u ladicu su sakrivene u kese
Mi smo uzeli ovaj isti fazon samo malo drugaciji motivi i prezadovoljni smo jer vise nikada nisu sve igracke po podu, u jednu fioku stavimo kocke u drugu suđe, na vrhu poredamo mede, ma odlicna stvar.
Mi smo uzeli ovaj isti fazon samo malo drugaciji motivi i prezadovoljni smo jer vise nikada nisu sve igracke po podu, u jednu fioku stavimo kocke u drugu suđe, na vrhu poredamo mede, ma odlicna stvar.
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
meni su ove mreze pravo lohotne, imamo jednu u kojoj drzimo par plisanih igracaka ali pocele da se cijepaju kako ih uzmes u ruku. a dosta igracaka nam stoji u velikoj korpi za ves (nekada bila) plasticna a one koje se koriste stalno stoje u plasticnim mrezastim kutijama i oni ih tumbaju kako stignu.
a moj zet je pravio djeci prekrasne drvene kutije sa tockicima za igracke ekstra.
S obzirom da mi je babo stolar,planiram ga zamoliti da mi napravi jednu kao sto dadada ima,pa nek` me ceka kad se vratim u BiH. Sve pohvale za kutiju dady :).
koliko sam se ja nakupovala kosarica za igracke uhhh..prvo smo imali pletenu korpu,to dok je bio mali,pa imao manje igracaka,pa se onda ona pokvarila i kupim mu plasticnu,veliku,pa sam kupila jednu plasticnu sa tockicima,u apoteci,disney,15 eura i pokajala se,pokusava da udje u nju i padne,sad ona stoji u ormaru...inace imam problem sa igrackama,ima ih puno koje se nemogu drzati u korpi,one velike,auta,bicikl,stolice,ma nema sta nema,moram mu pod hitno jednu sobicu napraviti pa sve ubaciti
Mi koristimo 2 redovno a 1 nam je u rezervi. Kupili ih sve 3 u TLu. Jedna sa Disney princezama, koja je od nekog glatkog materijala u "feder" fazonu, odnosno žica prolazi kroz njenu konstrukciju. Druga je klasična mrežasta "vreća" sa Elmo likom. Treća je ista kao i Elmo samo sa Winnie the Pooh likom.
Winnie koristimo već 3 godine, Elmo i Princezu 2 godine. Ima par manjih rupica ali nisu još nigdje pocijepale se !
Vrećama se Luna sama služi, tako da su baš u upotrebi redovno.
Uz to koristim plastične velike kutije za odlaganje, na koje sam nalijepila winnie the pooh samoljepljivu tapetu, eto radi estetike, a uz to smo kupili nekad 2 velike kartonske kutije za odlaganje igračaka koje baš nisu nekog kvaliteta. Ove kutije stoje po ormarima hihihi...
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.