Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i mi imamo ovakve slicne..uh..al zato su svoj djeci pojam....ko god dođe sjeda u nju..ne znam sto je to..ali m oj je djecak nece stici pokvariti od druge djece..a bas mi je nesto fina....
Imas ih ispod police sa albumima i okvirima poredane (one su rasklopljene, pa ih ti sklopis, dodju i kao mali sarafi plasticni), a ima i na prvoj rafi kad udjes u samoposlugu (ono gdje ima puno lego kockica).
E drage zenice samo da vam kazem za ove mrezaste ni slucajno. Moja drugarica uzela i njena djevojcica se stalno igrala sa tom mrezom sve dok zica nije iskocila i porezala je pored oka. Sorry sto ja ovako pa crnjak, ali morala sam vam to reci. Ja bi uzela drvenu ,ali ako ima neko ko pravi jer imam u glavi kako bi izgledala volim neobice stvari pa sam ja to sebi skicirala. Ako neko zna da neko radi te kutije( neki stolar ili sl.) neka mi javne. Pozz
Ma kod mene sin pravi zijancer on bi celicnu razvalio zato sam je mislila drvenu. Imala sam i palsticnu i kartonsko sve je to on uspio da razvali. Nemirko pravi!!!!
šejla, super si ti to sredila, ali bogati kako uspiješ da lamija ne izgrize ćoškove, moje je izgrizao sve kutije koje imamo, i još jede to što odgrize. mislimd a je plastika najbolje rješenje ili drvo
Super je. A i cjena je prihvatljiva i realna. Joj kako vojim ovako maje, zute sa judim jikovima stvajcice
i ja kupila iste 3 ovakve kutije, trenutno mi stoje jedna na drugoj a u njima drzim: u prvoj trenutno sto Noa nosi kad ide vanka u drugoj stvari koje su mu malo velike ali ce uskoro moci u trecoj ono sto je prerastao
kasnije za igracke
U Merkuru na stupu imate pletene kutije. Jedna velika duga i u njoj docu dvije manje. Kosta 59 Km i super su efikasne. Kad se igracke raspremaju samo pobacamo u veliku kutiju i zatvorimo tako da niko ne bi reko da su igracke unutra, a kutija vam stoji kao komad namjestaja. Imate u smedjoj i bez boji. Poklopac na bez kutiju je cak presvucen platnom, pa moze koristiti i kao stolica kad vam vise gostiju dodje. ja sam u zadnjih 6 mjeseci one dvije sa likovima crtica bacila jer su uzasno nesigurne zbog zice koja izleti.Zasijem al ona odmah na drugom mjestu se pojavi. Lijepo izgledaju al su uzasno nesigurne za djecu i samo bacanje para
Nunichi draga, pa ne samo kutija, ma Zarica je med medeni, onako sa cucom, snenog pogleda, a opet bi da se igra u svojoj kutiji, ljubim je! Pa valjda se i vidimo malo na proljeće!
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.