Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ili kad za rođendan dobije figuricu tri prsta visine, koja se k tome rastavlja na tri dijela, i posjeduje mikroskopsku ptičicu kao kućnog ljubimca, koja sjedi na još mikroskopskijoj ljuljašci. I onda ti u jutro, dok već pola sata kasniš na posao traži da nađeš ptičicinu ljulju Izvinite, ponijelo me
Ili kad za rođendan dobije figuricu tri prsta visine, koja se k tome rastavlja na tri dijela, i posjeduje mikroskopsku ptičicu kao kućnog ljubimca, koja sjedi na još mikroskopskijoj ljuljašci. I onda ti u jutro, dok već pola sata kasniš na posao traži da nađeš ptičicinu ljulju Izvinite, ponijelo me
mojau kosaricu nemogu postavit na temu ako neko moze eto nek stavi slika je u album rr,to je ujedno i moj prijedlog za vas ja sam je sama napravila sarena je nema zica nema se djete gdje udarit brzo se kupe igracke i moze da stane u svaki ugao pa eto pogledajte...
Skvo, isti samo plavi (logično) ...a, ja sam kad sam ga kupila u njemu držala dječije stvari-čarapice, pantalonice....a, sad su tu garancije, moje džidže...uglavnom dosta stvari može stati u njega
moju kosaricu nemogu postavit na temu ako neko moze eto nek stavi slika je u album rr,to je ujedno i moj prijedlog za vas ja sam je sama napravila sarena je nema zica nema se djete gdje udarit brzo se kupe igracke i moze da stane u svaki ugao pa eto pogledajte...
Evo pomogla sam ti i prelijepa ti je košarica...Od čega si ovo napravila (slatko platno)
mamine oci super je , ja iskreno ovakve najvise volim da se ne moze udariti nikako . ovo je ko neka vreca jel da?
iskreno to je ogradica od krevetica presavila na pola i usila sa strane i zadovoljna sam kad rasturi igracke na brzinu samo natrpas i skupis u sluaju da neko dolazi nenajavljen
Evo mi smo nabavili ovu , ekstra je, ne bih je mjenjala, htjela sam je ukrasiti nekim zanimljivim naljepnicama ali mislim da bi to moj A sve odlijepio i da bi bilo uzaludno, dobra je i ovakva
svidja mi se...ali ja bih polijepila naljepnice i meni treba novi prostor za igracke...moram razmisliti sta bi mi bilo najpovoljnije i najprakticnije... koliko si ti ovu platila ako nije tajna?
imam ovakav ladičar, ali plavi....tu su moje džidže..kad sam skontala da ih preselim da tu stavim sitne igračke-..uh...nemam ih gdje....majke mi cu kupiti još jedan, ja sam na otoci kupovala oko 23 km, koliko se sjecam...super je
Mi mislili praviti nešto sl. samo u bojama ali kad sam vidjela cijenu ovoga , ma ukrasit ću ja njega, trenutno nisam baš kreativna misli su mi otišle u drugom smjeru
Znate šta mene najviše zamara...sitne igračke koje moraju "ići u kompletu" i koje ako nemaju sve dijelove, te sitne, gube smisao (slagalice, alat, lego autić, domine...) pa sam uzela male korpice (plastične, višenamjenske i u njih to kupim...ili kutije od nes kafe ili neke posudice prihvatljivog izgleda)...ali me smori to raspoređivanje
Ja sam negdje oko kčerkine 3,5 godine, pred kraj trudnoće zadnji put napravila taj Sizifov poduhvat, sve malecke skupila i rasporedila, velike izaranžirala na policu, kocke rasporedila po kutijama. I za dva dana odlučila da se predajem, te pametno digla ruke od svega. Sad samo povremeno zađem sa kesom, pokupim razvaljene, desetkujem figurice iz kinder jaja i pošaljem ih na vječna lovišta
evo ovako je i kod nas.... porbali smo najmanj 8 vrtsa kutija...svaka je imala svoj kraj.... čak imamo i ladičar potpuno isti kao kod Ime...u njemu su nam samo olovke bojice flomasteri plasetil dvd itd... a sve ostalo ćošak... ja zaredam pokupim pobacam ...i onda kreće nova tura ''nakupljanja''... sa njih dvije meni sa igračkama soba jedini je spas... abd u proljeće će u svoju sobicu... 20m2 kreveti, ormari i igračke...pa neka ih slažu gdje hoće i kako hoće... al koja dođe u slučajno dnevni boravak...odlazi na kontener.
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.