RE: njega kose (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

magbi -> RE: njega kose (23.9.2012 15:48:57)

daj broj na private ili link te djevojke na fb

pipi_duga_capara -> RE: njega kose (23.9.2012 15:55:06)

draguljce mozda ti je kosa "zdrava" znam da se kod jako istretirane kose pokazala vise nego odlicna.. moja kosa je u dosta dobrom stanju, ali zelim ovo ulje makadamije zato sto se moze koristiti i u farbama, samponima, regeneratorima, na mokru i suhu kosu..

magbi -> RE: njega kose (23.9.2012 15:55:56)

ja bi nesto da kosa brze mi raste aaaaaaaaaaa

pipi_duga_capara -> RE: njega kose (23.9.2012 15:57:13)

ovo na Pik_u ne mogu naci [sm=zmeden.gif] ima Bihac ali SA ne [sm=smiley13.gif]

draguljče -> RE: njega kose (23.9.2012 16:07:23)

Sačekaj malo, sad ću naći i staviću ti link. [sm=smiley1.gif]

Evo:

KLIK

pipi_duga_capara -> RE: njega kose (23.9.2012 16:24:32)

ona kategorija OSTALO [sm=zmeden.gif] ja trazila u kategoriji njega kose, kozmetika za kosu gdje i treba biti.. hvala svakako, reci mi samo zena online zadnji put bila prije dvije sedmice [sm=zmeden.gif] radi li jos ili?

draguljče -> RE: njega kose (23.9.2012 16:31:24)

Pa vjeruj mi da ne znam. I ja sam joj poslala poruku prije 2 dana i još ništa mi ne odgovara. Nadam se da radi.

Nunichi -> RE: njega kose (23.9.2012 17:49:25)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Ja koristim Macadamia proizvode i dobri su, ali mi kosa nije nešto puno drugačija nego sa nekim drugim proizvodima. Pipi, imaš na piku curu koja prodaje te proizvode. Cura je u Sarajevu.
A sad jedno pitanje [sm=smiley1.gif]
Da li je neko koristio isluge akademije Brezar? Molim iskustva, cijene,...? [sm=smiley1.gif]

Ima i u svakom vecem CM-u, cijela linija proizvoda.

Mya_81 RR -> RE: njega kose (23.9.2012 18:05:42)

Nunichiiiiiiiiiiiiiiiiii [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

(ja sam stvarno morala ići OT)

Nunichi -> RE: njega kose (23.9.2012 18:14:09)

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Nunichiiiiiiiiiiiiiiiiii [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

(ja sam stvarno morala ići OT)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley31.gif]

Saljem ti pp, imam jednu bitnu info za tebe. [sm=smiley1.gif]
Ljubac curi!

klemzi -> RE: njega kose (23.9.2012 18:26:23)

I ja bih da mahnem Nunichiiiii [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

koka i po -> RE: njega kose (23.9.2012 18:36:36)

samo djeciji sampon i to kosili.

Nunichi -> RE: njega kose (23.9.2012 18:43:18)

IZVORNA PORUKA: klemzi

I ja bih da mahnem Nunichiiiii [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ooo lijepa moja... [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif]
Mogle smo kakvu kafu na "po" puta zgotovit, mozda i breskvu namamim, sad je radna zena, nema je ni na mapi. [sm=jezicek.gif]

klemzi -> RE: njega kose (23.9.2012 18:53:12)

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Mogle smo kakvu kafu na "po" puta zgotovit, mozda i breskvu namamim, sad je radna zena, nema je ni na mapi. [sm=jezicek.gif]
Vidiš Nunichi, ja ne vozim po okolnim gradovima, samo po Gradačcu, i to ne po svim ulicama [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ako uspijem Zoe i Mamu debeljucu nagovoriti, onda bismo mogle do Srebrenika [sm=smiley36.gif] da imam podršku...imaš li fb profil...moderatorka će nas kilnuti [sm=smiley36.gif][sm=smiley19.gif]

Mya_81 RR -> RE: njega kose (23.9.2012 19:20:43)

IZVORNA PORUKA: koka i po

samo djeciji sampon i to kosili.

I ja koristim ovaj šampon. Prvenstveno jer perem svaki drugi dan, nekad i svaki.

draguljče -> RE: njega kose (23.9.2012 19:29:16)

Samo da opet pitam da li je neko kroistio usluge akademije Brezar? Kakve su cijene, kako rade,...?
Nunichi, znam i ja da ima u CM-u, ali su prilično skuplji. Neki dan sam za kremu od 60 ml dala 11 KM.

damma -> RE: njega kose (23.9.2012 20:36:58)

Vidiš Nunichi, ja ne vozim po okolnim gradovima, samo po Gradačcu, i to ne po svim ulicama [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ako uspijem Zoe i Mamu debeljucu nagovoriti, onda bismo mogle do Srebrenika [sm=smiley36.gif] da imam podršku...imaš li fb profil...moderatorka će nas kilnuti [sm=smiley36.gif][sm=smiley19.gif]

znam da odoh ot al moram zbog ovog boldiranog

hajdi skontajte se do srebrenika mogle bi kafu zgotoviti..

al stvarno da se dogovorimo [sm=smiley1.gif]

lost -> RE: njega kose (24.9.2012 9:21:39)

Ja koristim Macadamia proizvode i dobri su, ali mi kosa nije nešto puno drugačija nego sa nekim drugim proizvodima. Pipi, imaš na piku curu koja prodaje te proizvode. Cura je u Sarajevu.
A sad jedno pitanje [sm=smiley1.gif]
Da li je neko koristio isluge akademije Brezar? Molim iskustva, cijene,...? [sm=smiley1.gif]

Ima i u svakom vecem CM-u, cijela linija proizvoda.

I ja kupujem u CM-u onom na Brčanskoj ali ima jš nešto malo proizvoda, izgleda da slabo ide pa ne nabavljaju. U onom CM-u u Tušu nema nikako[sm=zmeden.gif]
Inače ja sam prezadovoljna, ulje mi je definitivno najbolje. Macadamia je stvarno najbolja stvar za kosu koju sam probala. A i maska Deep repair je fantastična, ali ja nekako više vjerujem u proizvode koji se nanose i ne ispiraju sa kose. Kad se farbam isto pomiješam sa farbom ulje, kosa bude fantastična i tako se sija[sm=bravo.gif]
Cijene jesu malo više ali vrijedi definitivno[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]
[sm=smiley20.gif]

mala86 -> RE: njega kose (24.9.2012 9:23:29)

IZVORNA PORUKA: magbi

mala 86 jeli kosa bolje raste od njega

meni se pojavila nova kosa,one sitne dlacice nisam imala pravo dugo,uvijek je bila sva ista

mamabb -> RE: njega kose (24.9.2012 9:31:12)

ja sam počela da koristim allin šampon kakvi će rezultti biti kod moje kose koja opada i strašno se masti-vidjećemo, rano je za prognoze nakon 15tak dana korištenja.

lost -> RE: njega kose (24.9.2012 9:46:30)

IZVORNA PORUKA: pipi_duga_capara

ovo je definitivno nesto najbolje! nisam vjerovala ali ovo je perfektno, pokusavam naruciti prilicno je skupo pa trazim najpovoljnije, javim kad stigne sve detalje[sm=smiley1.gif]

http://www.sminkerica.com/kosa-nokti/macadamia-natural-oil/

U CM-u su jeftiniji nego na Piku kako ja upratih. Ulje 10ml na Piku 15km a u CM-u 9.90km, Leave in Cream na Piku 16km a u CM-u 10km, maska deep repair na Piku 31km a u CM-u 23
km. Stvarno nije mala razlika

draguljče -> RE: njega kose (24.9.2012 10:02:34)

[sm=smiley36.gif] Meni se baš učinilo da je jeftinije. Leave-in cream je 16 KM 250 ml. Mislim da je u CM-u dosta manje pakovanje. Razlika je velika obzirom da su u CM-u sve mala pakovanja.

lost -> RE: njega kose (27.9.2012 10:49:56)

[sm=smiley36.gif] Meni se baš učinilo da je jeftinije. Leave-in cream je 16 KM 250 ml. Mislim da je u CM-u dosta manje pakovanje. Razlika je velika obzirom da su u CM-u sve mala pakovanja.

Ja kako sam vidjela na Piku da je ulje 10ml 15 km što je u CM-u 10 km. A za leave in cream nema uopšte navedena količina tj mililitraža kako ja skontah [sm=zmeden.gif], a ova iz CM-a je od 150ml 10 km

MicoTico -> RE: njega kose (27.9.2012 18:27:31)

Ja ne koristim regenerator, nego sprej za kosu Unique 1 od Revlona. Stavim ga na mokru kosu, malo sačekam i pročešljam. Malo je reći da je savršen. Kosa se lako raščešlja, ne umasti je, super miriše. Štiti kosu od fena i pegle. I svojo curici kad joj operem kosu malo krajeve našpricam i super je počešljam, a da je ne počupam.

draguljče -> RE: njega kose (27.9.2012 19:09:57)

IZVORNA PORUKA: lost

Ja kako sam vidjela na Piku da je ulje 10ml 15 km što je u CM-u 10 km. A za leave in cream nema uopšte navedena količina tj mililitraža kako ja skontah [sm=zmeden.gif], a ova iz CM-a je od 150ml 10 km

Leave-in cream je 250 ml kod ove cure.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>