lost -> RE: njega kose (24.9.2012 9:21:39)
|
IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: draguljče Ja koristim Macadamia proizvode i dobri su, ali mi kosa nije nešto puno drugačija nego sa nekim drugim proizvodima. Pipi, imaš na piku curu koja prodaje te proizvode. Cura je u Sarajevu. A sad jedno pitanje [sm=smiley1.gif] Da li je neko koristio isluge akademije Brezar? Molim iskustva, cijene,...? [sm=smiley1.gif] Ima i u svakom vecem CM-u, cijela linija proizvoda. I ja kupujem u CM-u onom na Brčanskoj ali ima jš nešto malo proizvoda, izgleda da slabo ide pa ne nabavljaju. U onom CM-u u Tušu nema nikako[sm=zmeden.gif] Inače ja sam prezadovoljna, ulje mi je definitivno najbolje. Macadamia je stvarno najbolja stvar za kosu koju sam probala. A i maska Deep repair je fantastična, ali ja nekako više vjerujem u proizvode koji se nanose i ne ispiraju sa kose. Kad se farbam isto pomiješam sa farbom ulje, kosa bude fantastična i tako se sija[sm=bravo.gif] Cijene jesu malo više ali vrijedi definitivno[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|