LieToMe RR -> RE: njega kose (15.3.2018 22:26:05)
|
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: LieToMe RR IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: LieToMe RR IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: LieToMe RR IZVORNA PORUKA: salmy u frizerlandu imate super sampone i maske Ma ima svega tamo ali meni nije nikako usput... Moram se nakanit da odem uzet onaj skidac boje, trebam se ono u bakrenu farbat...kad se nakanim ja odem mjesecno i kupim sve za taj mjeec jel znas slucajno koliko su kod njih one cetke rotirajuce? Mislim da je svugdje ista cijena, zavisno od jacine i modela od 80 do 120 km. Ovi noviji modeli su skuplji koja marka je najbolja? ja to nisam nikad koristila ...imam samo profi fen koji sam uzela u frizerlandu...traje godinama...kako sam skratila kosu ta mi cetka izgleda privlacno Mislim da je rowenta najbolja, bar ovo koliko sam iscitavala po forumima. Nju sam i probala i fenomenalna je, lagana, prakticna, dodju 2 cetke, manja i jedna pravo veca tj deblja. Ja sam sa ovom vecom. Ja imam kosu skoro do kljucne kosti, negdje izmedju brade i kljucne kosti i pravo mi je super ova cetka. Trebam li reci da nisam od petka prala ni sredjivala kosu. A bilo je vlage nije se izvijala super..to mi treba..i meni je kosa do brade[sm=smiley36.gif]a inace bila skoro do pola ledja Ja sam se osisala prije 4 godine, kad sam bila trudna sa N. Imala dugu kosu do pola ledja. 2015ta je bila uzasno vruca, ja N rodila krajem augusta. Krajem juna samo s posla otisla frizerki i osisam se tad na visoki paz. Jos sam tad imala lokne. Sad ni traga loknama. Al mi je ova frizura savrsena tj duzina zato sto uvijek imam frizuru, ne vezem, ljeti je podnosljivo, skratim svako malo. Sad mi je trenutno najduza od kako sam je skratila. Trenutno imam pik na lob odnosno long bob koji je ono mjera bas do kljucne kosti
|
|
|
|