|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kolaci....
15.6.2011 15:13:52   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

pa i ja sam mušterija, i ja bih mogla večers to odraditi, pa da sutra imam iznađenje, kako moja L kaže

Hocemo li  vecaras online kuhanje upriliciti..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo i sheri se javlja..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1426
15.6.2011 15:15:14   
M kao Mama
Ma, može, nego ova sheri imam ovaj visokokalorični i visokobudžetni recept, hahahahaha

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1427
15.6.2011 15:16:17   
Skvo RR
ma i ja sam mislila na ovu kaloricnu varijantu...ko bi trosio vrijeme na light verziju...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 1428
15.6.2011 15:17:33   
M kao Mama
ništa onda se ti druži sa sheri, a ja idem na ovu laganiju, hahahahahah

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1429
15.6.2011 15:32:31   
dush
Ubit cu vas, ovaj kolac tako dobro izgleda da cu morati da ga napravim veceras!
Taman smo slistili onu strudlu od borovnica i razmisljam da je dosta kolaca.....

Kuku meni, mm i ja cemo imati po 100kg, ne znam sto sam uopste na ovom forumu.... user posted image

Neposredna veza do poruke: 1430
15.6.2011 15:41:59   
Nenci
Pliz plizzzz
Mufini sa RR BB
Na koliko se peku stepeni i koliko vremena?

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 1431
15.6.2011 15:43:36   
M kao Mama
e, to ti chuci zna, pa vjerujem 15 do 20, na 180 to je standard

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 1432
15.6.2011 15:54:21   
Nenci
mama alma pretpostavila sam i ja tako ali rekoh bolje da pitam :)

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

Neposredna veza do poruke: 1433
15.6.2011 16:15:37   
zagy
180 stepeni 20 min

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 1434
15.6.2011 17:06:23   
sheri

Ma, može, nego ova sheri imam ovaj visokokalorični i visokobudžetni recept, hahahahaha

ma bona nije skup, pa pleh od rerne ispadne kolacauser posted image user posted image user posted image . a oko ovih kalorija, ja to obicno pojacam slatkom od visanja user posted image , i onda to u mozak udari ali bar zadovolji moje potrebe za slatkomuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 1435
15.6.2011 17:11:16   
Anoniman
Ja pravim cesto ovaj kolac samo sto ja izmedju biskvita i cokolade stavim visnje najcesce, a sad posto su stigle maline, kupine, jagode mogu i one i preko stavim šlag ili vrhnje da malo ubije jačinu čokolade user posted image , onda vise dodje kao torta, a ne kolac.

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 1436
15.6.2011 17:15:17   
MaminaBeba
a ja imam jedno još pitanje za onaj lava kolač, da li se može praviti u kalupima od maffina, jer nemam one vatrostalne posudice za njega. user posted image

I trebao bi mi recept za slane maffine ako neko ima i ako vam nije teško da mi kažete.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1437
15.6.2011 17:26:27   
sheri
maminabeba, za ovaj kolac i kalupe pojma nemam , nisma nikad pravila. a za slane muffine, odoh na recepte da ti tamo napisem svoje koje ja pravimuser posted image

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1438
15.6.2011 17:28:19   
MaminaBeba
Sheriiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 1439
15.6.2011 17:32:19   
sheri
IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

Sheriiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eno sam Hin metnulauser posted image user posted image user posted image user posted image . i meni uz njih najbolje ide pindjur, pa javi imam jednu teglicu ako hoces da ti je posaljem postomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1440
15.6.2011 19:52:35   
MaminaBeba

IZVORNA PORUKA: sheri

eno sam Hin metnulauser posted image user posted image user posted image user posted image . i meni uz njih najbolje ide pindjur, pa javi imam jednu teglicu ako hoces da ti je posaljem postomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaajjj pucam koliko sam se najela! user posted image Super su mi ispali i mnogooooo hvala na receptiću! S tim da ja nisam stavila tikvicu, nisam je imala pri ruci. Uz to sam napravila hrskave krompiriće i servirala uz ajvar. Uh... user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 1441
15.6.2011 20:22:27   
maja78 RR

a ja imam jedno još pitanje za onaj lava kolač, da li se može praviti u kalupima od maffina, jer nemam one vatrostalne posudice za njega. user posted image

I trebao bi mi recept za slane maffine ako neko ima i ako vam nije teško da mi kažete.

ja pravim lava kolac u kalupima za mafine, samo sto ja stavim i papirnate kosarice da ih lakse izvadim i da ne podmazujem

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 1442
15.6.2011 21:01:27   
miny
Citajuci danas vase postove, nisam mogla a da ne napravim "Cudo od cokolade"user posted image user posted image a hoce li se moci jesti to cu tek da vidim user posted image user posted image ....

27.07.2010 mama je zagrlila i poljubila svog sina, i od tada ga ne prestaje grliti i ljubiti :=)

Apsolutno sve znacis za mene
i bilo gdje da krenem
ne mogu bez tebe
i svaki novi dan zivim za tebe
jer ja ne mogu i ne znam drukcije

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1443
15.6.2011 23:12:57   
M kao Mama
Zaheba me svekrva, napravila gurabije, pa ću sutra da ih razdjelim i onda ide šudo od čokolade, hahahahahah

(odgovor članu miny)
Neposredna veza do poruke: 1444
15.6.2011 23:36:13   
miny

Zaheba me svekrva, napravila gurabije, pa ću sutra da ih razdjelim i onda ide šudo od čokolade, hahahahahah

user posted image user posted image user posted image

Moje cudo je uspjeloooo user posted image , bas sam user posted image user posted image user posted image ...morala sam ja to probati iako jos nije bas cvrsto user posted image user posted image

27.07.2010 mama je zagrlila i poljubila svog sina, i od tada ga ne prestaje grliti i ljubiti :=)

Apsolutno sve znacis za mene
i bilo gdje da krenem
ne mogu bez tebe
i svaki novi dan zivim za tebe
jer ja ne mogu i ne znam drukcije

Neposredna veza do poruke: 1445
15.6.2011 23:39:04   
MaminaBeba

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ja pravim lava kolac u kalupima za mafine, samo sto ja stavim i papirnate kosarice da ih lakse izvadim i da ne podmazujem

Hvala mila!!! user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1446
15.6.2011 23:50:58   
zeze
Jjmm sta radite ovakvima poput mene user posted image user posted image
Moze li ono vrhnje dolcela, slag? Pojma nemam okog ovog, ja ugledala na slici slag i jos dolcela  kad sam dosla kuci procitam da pise biljni slag, zamjena za slatko vrhnje.  Jao sto ga zakomplikova. De nek mi neko kaze user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

Neposredna veza do poruke: 1447
16.6.2011 11:02:53   
zeze
user posted image
evo ovaj.
jos cekam user posted image

< Poruku je uredio zeze -- 16.6.2011 11:04:07 >

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1448
16.6.2011 11:12:10   
dush
Mozes i taj, svejedno je. Cak neki kazu da im je ovaj biljni puno boljeg okusa nego onaj "obicni"

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1449
16.6.2011 11:16:26   
Lady26
IZVORNA PORUKA: zeze

user posted image
evo ovaj.
jos cekam user posted image

Ako pitas za kolac "cudo od cokolade", ja sam pravila sa ovim....Kolac je extra...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *