|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: UPOMOĆ!
16.12.2009 11:24:48   
Hocu bebu
IZVORNA PORUKA: Mirkica

kad je NIobe pitala prije dva dana dosad je i pojela kolac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kako bona ne bila, kad je 16.12
svasta user posted image  hi hi user posted image user posted image user posted image

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 551
16.12.2009 11:24:51   
fatimica09

kad je NIobe pitala prije dva dana dosad je i pojela kolac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahaha to je tebi od Otoka user posted image user posted image user posted image sad zena pitalauser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 552
16.12.2009 11:26:20   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: fatimica09

hahahaha to je tebi od Otoka user posted image user posted image user posted image sad zena pitalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nezamjerite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 553
16.12.2009 11:26:35   
Hocu bebu

user posted image user posted image user posted image  Mirkice bona da se nisi lude halve najela user posted image user posted image user posted image  salim se naravno

Neposredna veza do poruke: 554
16.12.2009 11:27:15   
milomoje
Joj prepadoh se reko tema UPOMOC..sta je sa gdje gori, a ono kolac ne gori hehehh

-Sada nas troje slavi rodjendan u januaru !!! :)

Neposredna veza do poruke: 555
16.12.2009 11:27:19   
fatimica09
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 556
16.12.2009 11:30:38   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hocu bebu

user posted image user posted image user posted image  Mirkice bona da se nisi lude halve najela user posted image user posted image user posted image  salim se naravno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   halva dolazi veceras user posted image user posted image user posted image user posted image samo ti se sali bona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 557
16.12.2009 11:31:27   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: milomoje

Joj prepadoh se reko tema UPOMOC..sta je sa gdje gori, a ono kolac ne gori hehehh

hahahahahahahahaha

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu milomoje)
Neposredna veza do poruke: 558
16.12.2009 11:32:01   
Hocu bebu
user posted image user posted image user posted image user posted image
ma vala mogla bi i poslati per Post malo te halve

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 559
16.12.2009 11:34:35   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hocu bebu

user posted image user posted image user posted image user posted image
ma vala mogla bi i poslati per Post malo te halve

hahhaha hocu hocu sutra ujutro ima da bude kod tebe :)))))

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 560
16.12.2009 11:42:48   
Niobe
Zavrsen kolac, spaseno je user posted image
Hvala user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 561
   RE: Kolaci....
18.12.2009 22:23:01   
leli§
cokoladna lava

gotov za svega 15-20 minuta a odlican je (iako sam ja uspijela malo prepeci ipak je jako dobar)

sastojci:

110gr cokolade
115 gr putera
110gr secera u prahu
2 jaja
2 zumanceta
6 kasika brasna
4 keramicke zdjelice (bolje je uzeti 4 manje, ja sam pravila u dvije vece i stvarno je previse olaca pogotovo jer je hranjiv)

istopiti cokoladu i puter i dobro umjesati da ne bude grudvica.dodati secer u prahu i umjesati. dodati 2 jaja i 2 zumanceta i opet umjesati. nakraju dodati 6 kasika brasna i masu dobro ujednaciti. rernu prethodno zagrijati na 220C keramicke zdjelice namazati puterom i staviti na pleh. masu izliti u zdjelice i staviti u prethodno zagrijanu rernu da se pece na 11-13 minuta (vanjske strane trebaju biti cvrste sredina mehka) moj se pekao 14 minuta i prepecn je. kada je gotov izcaditi i pustiti minutu da se ohladi. zatim nozem lagano odvojiti ivice kolaca od zdijelice i okrenuti na tanjir. posuti secerom u prahu i razrezati po sredini da lava potece (moze se servirati i uz sladoled). jesti dok je jos topao.

priprema

user posted image

finalna masa

user posted image

spreman za rernu
user posted image

iz rerne
user posted image

njam njam (malo se prepekaouser posted image )

user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 562
18.12.2009 22:24:25   
leli§
sta sam ovo ucinila sa slikicamauser posted image user posted image user posted image bar se zadnja vidi kako treba(ona sto je malo "zagorila")user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio leli§ -- 18.12.2009 22:30:36 >

I can feel it everywhere

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 563
18.12.2009 22:26:07   
cija
smije li se povečati količina čokolade ? user posted image

šta bi se desilo? user posted image Mislim ja i pravljenje kolača ko nebo i zemlja!

Tiramisu i muffini domet user posted image

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 564
18.12.2009 22:29:34   
leli§
draga ne znam za povecanje kolicine cokolade prvi put pravim...ja sam pojela 3 zalogaja i ne mogu vise hocu da explodiram tako da je meni sasvim ok 110 gr user posted image user posted image user posted image a ista sam ti po pitanju spretnostiuser posted image user posted image user posted image vidis iz prilozenog user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio leli§ -- 18.12.2009 22:30:11 >

I can feel it everywhere

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 565
18.12.2009 22:38:06   
cija
ma ovo extra izgledauser posted image

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 566
22.12.2009 20:06:34   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: amela2208

IZVORNA PORUKA: Dacaa

IZVORNA PORUKA: Dinkica

Sarene kiflice

-2.5 dl mlijeka
-3 kasike secera
-2 kasike brasna
-1 kasika kvasca

Mlijeko umlaciti, dodati kvasac, secrer i brasno i ostaviti 30tak minuta da smjesa nadodje.
U drugoj posudi umutiti 3 jaja i 2 dl ulja. To dodati u prvu nadoslu smjesu i zatim je podijeliti na dva jednaka dijela.
U prvu smjesu staviti 4 kasike kakaa i brasna kao za jufku a u drugi dio 100 gr kokosa i brasna kao i za prvu smjesu.
Od cokoladnog tjesta a isto tako i od bijelog napraviti po 4 kuglice (jufcice). Prvo staviti cokoladnu jufcicu malo je razviti oklagijom, isto tako bijelu pa staviti jednu preko druge i opet malo razviti. Od toga napraviti 8 trokutica i savijati od sireg ka uzem kraju. Peci 20-25 minuta na 250 C i vruce kiflice stavljati u mlaku agdu od pola case vode i 1 case secera. Posuti secerom u prahu.
Evo i slike postupka posto nije bas jednostavno.

Ekstra kiflice,nisam pravila ali izgledaju vrhunski!

uzas zivi, 2 sata sam izgubila i nista. İzgled super ukus nula. Eto ako neko planira da pravi moj savjet NİKAKO.

Sacuvaj me Boze nepismenih ljudi, kako neko moze praviti nesto a da fino ne procita, eto ja nisam stavljala brasna nego zraka user posted image (podebljah dio gdje ide brasno). Kolicina agde po ukusu.
tea lana, vesela, Hanady i Dora bas vam hvala, kad te ovako neko nalijepi na pravdi Boga onda podrska dobro dodjeuser posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 567
23.12.2009 17:48:33   
amela2208

Sacuvaj me Boze nepismenih ljudi, kako neko moze praviti nesto a da fino ne procita, eto ja nisam stavljala brasna nego zraka user posted image (podebljah dio gdje ide brasno). Kolicina agde po ukusu.
tea lana, vesela, Hanady i Dora bas vam hvala, kad te ovako neko nalijepi na pravdi Boga onda podrska dobro dodjeuser posted image

Zar moras biti skolovan da bi ti dobro izasao kolac ili krofne... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nikakve su izasle ove tvoje "skolovane"sarene krofne, tek je grehota reci nesto vise za nimet. A şto çe ti jadna pordrşrka zar se ne umijes sama "branit"ako je to uopste potrebno bilo. Koristila sam i ja kao brasno kao za jufku ali nije izaslo slatko, niti je imalo mirisa ni ukusa samo je dobro izgledalo... Joj majko rodjena ovdje se sta ne smije prokomentarisat od ovih "skolovanih kuvarica"

Sara&Mohammad

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 568
23.12.2009 22:51:10   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: amela2208

Zar moras biti skolovan da bi ti dobro izasao kolac ili krofne... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nikakve su izasle ove tvoje "skolovane"sarene krofne, tek je grehota reci nesto vise za nimet. A şto çe ti jadna pordrşrka zar se ne umijes sama "branit"ako je to uopste potrebno bilo. Koristila sam i ja kao brasno kao za jufku ali nije izaslo slatko, niti je imalo mirisa ni ukusa samo je dobro izgledalo... Joj majko rodjena ovdje se sta ne smije prokomentarisat od ovih "skolovanih kuvarica"

Draga moja skolovan moras biti da ako nista procitas recept kako pise, a "majstor" moras biti da ti ove kiflice dobro ispadnu, nemas ti "slifa" za to. Ako je ostalim forumasicama ispalo dobro onda si ti nesto ocigledno pogrijesila.
Slobodno ti komentarisi ali odmjereno, ono tvoje nije bio ni nalik tome. Veliki pozdrav i nemoj se bona ljutitii meni se desi 1000 puta da mi neki kolaci sa foruma ne ispadnu dobro  pa ih nikad ne kudim nego mislim da je do mene.

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 569
23.12.2009 23:13:34   
leli§
uh svadje oko kiflica user posted image user posted image user posted image

I can feel it everywhere

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 570
23.12.2009 23:20:29   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image joj što se ismija, ne mogu da vjerujem...Što su ti žene...

(odgovor članu leli§)
  Neposredna veza do poruke: 571
23.12.2009 23:29:14   
leli§
breskva vijde li ti ovu moju lavu sto je malo pripeklauser posted image user posted image user posted image user posted image ... a ja Boga mi sve po mjeri... dzaba ba "nemam slifa"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a mozda sam i nepismenauser posted image user posted image user posted image

I can feel it everywhere

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 572
23.12.2009 23:33:46   
dinciii
Kontam neki dobar kolac u pitanju kad ovde svadja oko kiflica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 573
23.12.2009 23:34:25   
ena23
leli stavljas me u iskusenje da sada ustanem i pravim ovu lavu od cokolade, da je jos ovoliko pripecena meni izgleda njaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm
moram sutra napravit pa se malo pocastiti user posted image

p.s. e fakat si nepismena kad ti je zagorilo, a nije te stid stavit jos i slike
p.p.s: molim ne citati moje postove vizavi nezgusnute kreme...
user posted image

Sta ti je zensko, ehhhhh......

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 574
23.12.2009 23:35:50   
Anoniman
Tvoja lava je super samo malo napukla vjerovatno od prevelike doze ljubavi prema kolačimauser posted image ...More bit da si ti pretjerala sa brašnomuser posted image

(odgovor članu leli§)
  Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *