Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jer sam oprala prozore u dnevnom boravku, izribala ih arfom a stakla doooobro uglancala (nemojte da se smijete meni je poduhvat u db imam dvoje balkonskih vrata i 4 dupla prozora) Oprala i ispeglala store pa extra
jer sam oprala prozore u dnevnom boravku, izribala ih arfom a stakla doooobro uglancala (nemojte da se smijete meni je poduhvat u db imam dvoje balkonskih vrata i 4 dupla prozora) Oprala i ispeglala store pa extra
Život čine sitnice
ma gdje ćeš store peglat,skrati sebi muke,okači ih mokre same će se one isporavit ali odmah iz mašine čim završi
Život čine sitnice
Bravo veselice
Nazire se kraj tjedna, nazire se i preseljenje, a samim tim već vidim našu sobu i mogućnost dužeg spavanja (vrata i mrak, tišina, Ema u dnevnoj lomi tatu, a mama spava, spava i ništa ne čuje kroz dvoja zatvorena vrata).
Sretna sam jer je moj beban juče postao pravi dječak. Napunio je tri godine, slavlje super prošlo, uživao s dječicom, a danas još saznam da je mama našeg drugara, koja je juče bila na rođendanu, za par sati rodila velikog dječaka od 4400g i 60 cm. Imamo sad i druga s istim rođendanom!
Sretna sam jer je moj beban juče postao pravi dječak. Napunio je tri godine, slavlje super prošlo, uživao s dječicom, a danas još saznam da je mama našeg drugara, koja je juče bila na rođendanu, za par sati rodila velikog dječaka od 4400g i 60 cm. Imamo sad i druga s istim rođendanom!
Sirnice malo kasno ali ipak sretan rodjendan malom drugaru vrsnjaku. Masala velika se bebica rodila hehe. I mi cemo ako Bog da uskoro, za samo mjesec dana, slaviti 3. rodjendan, jupiiii !
Jer se ospice suse, danas nam je 1. krastica otpala! JUPI! I sretna sam sto moje pilence (do sada) nije diralo krastice i sto je mamina najsladja srecica, koja uziva da me "jako jako zaguli i pojubi". Voli je mama najvise na svijetu!!!!
a ja sam sretna danas jer je moja mala dusa sam izabrao sebi tene, kako se on to samo razmisljao i u radnji vise puta probao jedne crne Pumine, pa onda bijele, pa hodao pred ogledalom, ponamjesto se uzduz i pprijeko koje su bolje, mama je htjela crne a on se odlucio za one koje se njimu svidjaju, ma rodila mama srce malo kad sam i to docekala da sam izabere nesto, bas sam sretna zbog njega
Jer smo sebi kupili čamac da se vozamo po jezeru koje nam je pred nosom, a nikad ne idemo Valjda ćemo sad češće ići, dok ja ne prešišam nosivost čamca od 300 kg
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Jer sam srela djecaka 13 dana starijeg od Antonia,nasmijan,trci to je djecak o kojem sam pisala prosle zime da ima leukemiju,to je djecak koji je pobjedio bolest i nema je vise i kazem Boze hvala ti