|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
30.3.2011 17:55:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Mamica24)
  Neposredna veza do poruke: 1026
   RE: Danas sam sretna jer... :)
31.3.2011 16:09:26   
emma.L
sam ponovno na poslu user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1027
2.4.2011 10:21:56   
maja78 RR
Jer je jos jedan djecak uljepsao ovaj svijet.

Dragi moji cestitam vam i zelim vam lijep zivot sa bebcem, a ti mali zelim ti svu srecu svijeta da budes dobar kao tvoji roditelji. VOLIM VAS!

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1028
5.4.2011 23:04:05   
N_N
...... jako sam sretna!!! user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1029
6.4.2011 12:17:17   
sarisari
sretna sam je ram zdarava hvala Bogu i imama ljude koji me vole i koje ja volim, sretna sam jer je lijep dan, sretna sam za one koji su sretni....

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 1030
9.4.2011 11:47:06   
luna77
sretna PRESRETNA jer je kuma moje djevojčice dobila dečka na posvajanje

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 1031
9.4.2011 11:51:50   
gerberka
IZVORNA PORUKA: luna77

divno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 1032
9.4.2011 12:42:14   
chuci
jer mi je sesta sretna jer se njen momak potrudio da ranije završi poslove i dođe 12 dana ranije od planiranog, a dugo da nije bilo

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1033
9.4.2011 16:01:34   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: luna77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 1034
9.4.2011 20:04:51   
Hanady RR
...dobila sam divnu vijest...moja kuma rodila je Enuuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1035
10.4.2011 20:22:56   
teacher75
smo konacno prohodaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1036
10.4.2011 20:37:07   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: teacher75

smo konacno prohodaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUPIII, cestitamo drugarici Lani i ponosnoj mami na prvim "pravim" odnosno samostalnim koracima!!!!!!!

user posted image user posted image

A ja sam danas sretna jer su iza mene 4 diiiiiiiiivna dana sa mojom najdrazom malom porodicom!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1037
   [Obrisana poruka]
10.4.2011 22:02:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 1038
10.4.2011 22:24:11   
gerberka
IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 1039
10.4.2011 22:36:37   
Apotekarka
Bravo Lanciuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1040
10.4.2011 22:41:06   
teacher75
svima puno hvala na cestitkamauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1041
11.4.2011 10:01:09   
gerberka
jer mi je muz jutros donio kafu u kvevet user posted image user posted image user posted image

jer je jos jedna trudilica mala75 ugledala svoj user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1042
13.4.2011 13:04:14   
koka i po
sretna sam jer imam zdravu i zadovoljnu djecu...
sretna sam sto im mogu priusiti onoliko koliko im treba...
sretna sam jer se moj zivot polako ali sigurno vraca u normalu...
sretna sam sto sam pronasla moju izgubljenu nafaku...
sretna sam sto se ne opterecavam nebitnim stvarima i sto se radujem sitnicama....
sretna sam radi ovog sto jesam...
sretna sam sto se moja bambi vratila....
i jos bih bila sretnija kad bi rijesila moj zdravstveni problem....Amin Boze...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1043
13.4.2011 13:09:03   
Lulu_08
Sretna sam jer je koka sretna hihihihi...

A uz to sam sretna zbog još jako puno razloga, tako da mi čak ni ova kiša ne može pokvariti raspoloženje, ni glavobolja a isto tako ni ovi sinusi što me zezaju već par dana!

Posebno sam sretna jer je moja mala slatka porodica na okupu, pa makar samo par sedmica to trajalo!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1044
15.4.2011 22:36:46   
reallove
sretna sam,eto onako....i dan mi je uljepsao moj Emin,kad smo krenuli vani,ja se spremila,obukla a on mi kaze mama jepauser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1045
16.4.2011 0:03:48   
veeseelaa
jer mom bratu magnetna rezonansa nije pokazala ništa ozbiljno user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 16.4.2011 0:04:18 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1046
16.4.2011 8:11:22   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

jer mom bratu magnetna rezonansa nije pokazala ništa ozbiljno user posted image user posted image user posted image

a sta je bilo s bratom???!!!dobro da je sve ok...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1047
17.4.2011 10:22:19   
mala86
jutros nam od mm ujak ponudio da zivimo u njegovom stanu,bez placanja naravno user posted image user posted image user posted image user posted image ,tu u nasem dijelu grada samo 3 soliter user posted image

covjek nama to vec dugo spominje,al jutros poceo dovlacit stvari ako se odlucimo da imamouser posted image
ne znam hocemo li prihvatit,ali je lijepo u svakom slucaju user posted image user posted image user posted image user posted image

ako prihvatimo bit cu u Ivonom komsiluku,samo koji sprat nize user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 1048
17.4.2011 10:31:58   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: mala86

jutros nam od mm ujak ponudio da zivimo u njegovom stanu,bez placanja naravno user posted image user posted image user posted image user posted image ,tu u nasem dijelu grada samo 3 soliter user posted image

covjek nama to vec dugo spominje,al jutros poceo dovlacit stvari ako se odlucimo da imamouser posted image
ne znam hocemo li prihvatit,ali je lijepo u svakom slucaju user posted image user posted image user posted image user posted image

ako prihvatimo bit cu u Ivonom komsiluku,samo koji sprat nize user posted image user posted image user posted image

bas divna gesta user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1049
17.4.2011 10:57:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super mila.

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *