Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
emma.L...hahaha gdje ti tu i ja aahahahaha, a samo o čokoladi...
svaka cast ja sam doslovni ovisnik o cokoladi, i nakon sto je vaga pokazala 79kg (kad u nesvijest nisam pala) rekla sam STOP SLATKU, i prvih 10 dana imala sam takve krize, pa kad me uhvati ja popijem neskafu s natrenom...i eto sada je nekih mjesec dana bez slatka...doduse jesam par puta uzela nesto ali vrlo malo. vise nemam tu potrebu kao ranije. SAMO IZDRZI POCETAK JE NAJGORI
jer sam svoju mamu baš obradovala. Išle smo na koncert nas tri...nana, mama i kćerka...tri geracije na jednom mjestu sa istom pjesmom i sjajem u očima. Bila je najponosnija nana noćas u Zetri... uh kako ih lolim...
Posao završila, sa drugaricama kahfenisala...dobili novog '' kućnog ljubimca'' hrčka...eno ga spava beba sa svojim ''krcom'' a tako sam se lijepo domorila na toj kafici...njih dvije baš mi gode la baš baš
pa onda durženje sa dječicom svojom u igraonici sa još dosta dragih lica i nekih novih, mamina princeza prava je mamina princeza i sa razlogom
uh a sada mir i tišina...3 u1 puši se ispred mene, aj istuširana u tišini doma svoga čekam svoga miloga muža koji je iz meni ''nepoznatih razloga'' tokom mog boravka u igraonici ostavio divan buket anturijuma na stolu...sa porukicom
Baš divan dan
Jer je mojoj mami rodjendan... Draga moja najveca prijateljice na svijetu...nema rijeci koje bi opisale ono sto zelim tebi...zapravo i znam..ono sto ti zelis meni to i ja zelim tebi. Da mi jos puno godina budes ziva i zdrava, sretna s svima nama koji te volimo neizmjerno, najvoljenija od sviju nas...jer ti si nasa jedna i jedina mama.Tuzna sam sto je ovo tvoj prvi rodjendan bez tate..i tesko je..zapravo nema rijeci... al sigurno da bi i on htio da danas svi budemo uz tebe sretni.SRETAN TI RODJENDAN MAMA!VOLIM TE MAMA
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 23.2.2011 12:16:00 >