Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
.... smo kćerka i ja provele pravo žensko poslijepodne Frizer, šoping, ručak, šetnja. Kakvu samo drugaricu imam Ljubi je mama 150x!!!!
Ovo je divno. jedva cekam da moja kcerka malo poraste pa da imamo zensko druzenje
Ovo je zaista divan osjecaj imam i ja cerkicu njoj je 13 godina i super se slazemo ali zato kad uleti ovaj mali padobranac moj sin to je vec posebna prica
Naša S ima 8,5 god. Oduševljena sam kako smo razgovarale pa kako mi je slatka i pametna duša moja mila! Nedostaju mi ovi momenti jer što reče muaaa kad uleti mali tajfun 80% vremena je usmjereno na njega....
Naša S ima 8,5 god. Oduševljena sam kako smo razgovarale pa kako mi je slatka i pametna duša moja mila! Nedostaju mi ovi momenti jer što reče muaaa kad uleti mali tajfun 80% vremena je usmjereno na njega....
jeste bas tako i uvjek imam griznju savjesti radi toga,samo se pitam na koji nacin oni uspiju tako pridobiti nasu paznju...kako su namazani ovi djecaci ccccc
"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."
Eto vidiš Ekonomiju..... neka mi je Bog na pomoći! Moram, moram.... odnosno želim, moram
ključno je ovo želim...i onda sve ide ko podmazano... sretno
OMG ja sam samo godinu starija od tebe, a curici tek 16 mjeseci, jos ne radim. Odoh s eubiti, Noa hoces li samnom?
ma bona pusti ti N_N ona se zaljubila pa poletila da se uda a meni 30 za 2 mjeseca i bas sam napredna muz komada 1 i dijete komada 1 to je sve sto sam stekla
[/quote Uskoro ces imati i rupicu na nosu i to je nešto
Ko zna zašto je to dobro Bitna je ljubav Nama su predviđali da će se brak srušiti k'o kula od karata ali evo im Uglavnom, samo lagano, sve dođe na svoje. Ko je moderator na ovom pdf-u? Izvinite na dodatnom poslu.