|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam sretna jer... :)
16.2.2011 0:03:37   
myb@by

IZVORNA PORUKA: N_N

.... smo kćerka i ja provele pravo žensko poslijepodne user posted image  Frizer, šoping, ručak, šetnja. Kakvu samo drugaricu imam user posted image user posted image user posted image  Ljubi je mama 150x!!!!

Ovo je divno. jedva cekam da moja kcerka malo poraste pa da imamo zensko druzenje user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 926
16.2.2011 0:07:06   
muaaa

IZVORNA PORUKA: myb@by

.... smo kćerka i ja provele pravo žensko poslijepodne user posted image  Frizer, šoping, ručak, šetnja. Kakvu samo drugaricu imam user posted image user posted image user posted image  Ljubi je mama 150x!!!!

Ovo je divno. jedva cekam da moja kcerka malo poraste pa da imamo zensko druzenje user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovo je zaista divan osjecaj imam i ja cerkicu njoj je 13 godina i super se slazemo ali zato kad uleti ovaj mali padobranac moj sin to je vec posebna pricauser posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 927
16.2.2011 0:08:02   
Anoniman

i ja i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo myb@by da se ti ja zaposlimo kao N_N da ne peglamo muzeve karticeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ima da se raspistoljimo Boze samo zdravljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 928
16.2.2011 0:10:51   
muaaa

IZVORNA PORUKA: noa

i ja i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo myb@by da se ti ja zaposlimo kao N_N da ne peglamo muzeve karticeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ima da se raspistoljimo Boze samo zdravljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolje je sa cerkom sopingirati a za sve ostalo tu je mm Master carduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 929
16.2.2011 0:12:20   
N_N
Naša S ima 8,5 god.
Oduševljena sam kako smo razgovarale user posted image  pa kako mi je slatka i pametna duša moja mila! Nedostaju mi ovi momenti jer što reče muaaa kad uleti mali tajfun user posted image user posted image  80% vremena je usmjereno na njega....

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 930
16.2.2011 0:13:06   
teacher75

i jauser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 931
16.2.2011 0:16:19   
muaaa

Naša S ima 8,5 god.
Oduševljena sam kako smo razgovarale user posted image  pa kako mi je slatka i pametna duša moja mila! Nedostaju mi ovi momenti jer što reče muaaa kad uleti mali tajfun user posted image user posted image  80% vremena je usmjereno na njega....

jeste bas tako i uvjek imam griznju savjesti radi toga,samo se pitam na koji nacin oni uspiju tako pridobiti nasu paznju...kako su namazani ovi djecaci ccccc

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 932
16.2.2011 0:20:09   
myb@by
Noa ako se ja zaposlim eto me u Hercegovinu pa ćemo peglati moju karticu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 933
16.2.2011 0:21:14   
Anoniman

Noa ako se ja zaposlim eto me u Hercegovinu pa ćemo peglati moju karticu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moReuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 934
16.2.2011 0:23:20   
myb@by
N-N koje si ti godište, pa imas tako veliku curicu?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 935
16.2.2011 0:24:44   
N_N
IZVORNA PORUKA: muaaa

uvjek imam griznju savjesti radi toga,samo se pitam na koji nacin oni uspiju tako pridobiti nasu paznju...

Da i mene grize savjest user posted image

Ne moraju se truditi, sad je njihov red user posted image  Izbalansirat' će se to jako brzo user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 936
16.2.2011 0:25:33   
N_N

N-N koje si ti godište, pa imas tako veliku curicu?

Ja sam mlada mama user posted image  ''83 godište user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 937
16.2.2011 0:27:24   
myb@by
OMG ja sam samo godinu starija od tebe, a curici tek 16 mjeseci, jos ne radim. Odoh s eubiti, Noa hoces li samnom? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 938
16.2.2011 0:29:24   
N_N

OMG ja sam samo godinu starija od tebe, a curici tek 16 mjeseci, jos ne radim. Odoh s eubiti, Noa hoces li samnom? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti sigurno imaš fax završen a mene tek upis čeka ove godine..... user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 939
16.2.2011 0:32:40   
myb@by
Da, završila sam ekonomiju ali diploma stoji,čeka revoluciju i neke bolje dane. bolje mi je bilo da sam nasla posao, rodila djecu i onda studirala. Sta ces ti upisati?

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 940
16.2.2011 0:39:37   
N_N

Da, završila sam ekonomiju

Eto vidiš user posted image  
Ekonomiju..... neka mi je Bog na pomoći! Moram, moram.... odnosno želim, moram user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 941
16.2.2011 0:45:27   
myb@by
MA nije ni ekonomija strasna, ne brini. Bice to sve ok user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 942
16.2.2011 0:47:04   
Hanady RR

Da, završila sam ekonomiju

Eto vidiš user posted image  
Ekonomiju..... neka mi je Bog na pomoći! Moram, moram.... odnosno želim, moram user posted image

ključno je ovo želim...i onda sve ide ko podmazano...
sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 943
16.2.2011 0:49:59   
Anoniman

ma bona pusti ti N_N ona se zaljubila pa poletila da se udauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a meni 30 za 2 mjeseca i bas sam napredna muz komada 1 i dijete komada 1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je sve sto sam steklauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 944
16.2.2011 0:51:36   
myb@by

ma bona pusti ti N_N ona se zaljubila pa poletila da se udauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a meni 30 za 2 mjeseca i bas sam napredna muz komada 1 i dijete komada 1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je sve sto sam steklauser posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote
Uskoro ces imati i rupicu na nosu i to je nešto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 945
16.2.2011 0:53:26   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos me strah drziuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da to jos nije sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koja sam ja kukavica pihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 946
16.2.2011 0:54:59   
N_N
Valjda nije strašna user posted image  treba mi teorija, imam praksu 8 god.
Hanady, i želim i moram user posted image  znaš kakav je vakat.

ma bona pusti ti N_N ona se zaljubila pa poletila da se udauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja još uvijek zaljubljena user posted image user posted image user posted image user posted image  U aprilu 11 godina user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 947
16.2.2011 1:00:41   
myb@by
Nije strašna ekonomija vidjećeš. Važno je da imaš praksu. Ja sam sa mm 12 godina zajedno. Rekoh ja tebi bolje mi ej bilo da sa se iz gimnazije udala user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 948
16.2.2011 1:06:22   
N_N
Ko zna zašto je to dobro user posted image  
Bitna je ljubav user posted image  Nama su predviđali da će se brak srušiti k'o kula od karata ali evo im user posted image user posted image  Uglavnom, samo lagano, sve dođe na svoje.
Ko je moderator na ovom pdf-u?
Izvinite na dodatnom poslu.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 949
17.2.2011 9:45:14   
emma.L
jer smo zdravi user posted image , jer imamo od čega živjeti user posted image , jer se volimo user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *