Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
...jer sam polozila jako tezak ispit! Sve smo blizi nasoj diplomi, i ako Bog da mama ce se potruditi da je dobijemo prije nego mrvica dodje na svjet...
...jer sam polozila jako tezak ispit! Sve smo blizi nasoj diplomi, i ako Bog da mama ce se potruditi da je dobijemo prije nego mrvica dodje na svjet...
...jer sam upravo saznala da se rodila jedna mala bebica,jedan djecak od nasih dobrih prijatelja...joj srce mi je ko kuca...
podigla sam laborstorijske nalaze i hvala Bogu sve je ok
nisma ni sumnjala.... curice malo peglaju u pupi a nalazi vazda OK.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.