Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jer smo mm i ja proveli predivno vrijeme za vikend i čitav dan se mazili i potvrdili jedno drugom koliko se volimo i Zaista poslije 5 godina braka čini mi se da ga svaki dan volim sve više
Ovo je lijepo čuti ! Želim vam da se sa godinama braka volite i još više !
Ovo kad vidjeh sjetim se svoje mame koja je mene i seku izvela na pravi put pored svih problema koje smo imali u zivotu,uz to i odrasle bez oca, a danas smo njene male curice s fakultetima a , zato sam sretna zbog tebe kokice sto te je usrećio Irfan i zbog toga što i dan danas imam svoju mamu--zato mama dans a isvaki dan tebe volim najviše na svijetu.Hvala ti za sve.mada sutra bas i necu biti sretna ( a razlog cete znati sutra)
Jer smo mm i ja proveli predivno vrijeme za vikend i čitav dan se mazili i potvrdili jedno drugom koliko se volimo i Zaista poslije 5 godina braka čini mi se da ga svaki dan volim sve više
Ovo je lijepo čuti ! Želim vam da se sa godinama braka volite i još više !
i ja se tome radujem svakoga jutra..samo riječi hvale za moga supruga..zaista mi je drago kad pročitam ovako divne stvari..
a danas sam sretna jer sam ustala živa, zdrava, sa vjerom u Boga... i što su moji najmiliji tu oko mene
...odo u mojih na par dana, jer sam bila u kupovini i svasta si kupila , jer cu dobiti sutra DVD Sex and city 2... jakooooo sam sretna zbog svega toga....
... sutra mi je radni dan do pola dva a sve mi je duplo placeno jer im je sutra praznik =) pa onda slijedi slobodni vikend a rekli su da ce biti lijepo vrijeme (usput da se pohvalim da jos malo pa bazen punim, sve sam pripremila jos samo da mi pomognu da ga stavimo na tacno mjesto)
...sam provela cijelo popodne sa mm,sinom i ostalom obitelji u prirodi