Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
je moj sin zavrsio drugi razred a moja draga od sestre kcerka zavrsila osmi razred i veceras joj banket,kad sam je vidjela onako sredjenu otela mi se suza radosnica.
"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller
....jer je moja seka ,koja je imala tri spontana ,(mozda)trudna ,sigurni smo 98%,fali nam jos 2%,i molimo se da se ne pojavi !!!
ja ..,zaboravih dodati da sam sretna sto je Lamija zavrsila drugi razred ,sto je osvojila 1 mjesto iz knjizevnosti (lektire) ,i da cekamo jos opstinske rezultate ,pa da vidimo koje je mjesto tu osvojila...kako god jako sam sretna na svog Meleka!!!
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
.....jer su mi se tepisi tako dobro oprali, da mi ih milina gledati...ah nema vise flekica od sokica pa ludim od srece, necu ih do zime ni stavljati hocu da uzivam gledajuci ih zarolane
jer sam prešla na blaže cigare...eve slim i cijeli dan se foliram pred drugaricama
Anketa
zet
dali bi otisle sa svojim zetom i zaovom i njenom djecom na letovanje , mislim ono dal bi se mogle skinuti ispred njega :S , jel vas stid od djevera, zeta i ostalih
da zasto da ne (64%)
ne nikada ne bih (11%)
skidam se ipsred svih onih stranaca pa sto da ne (10%)
idem samo sa svojom porodicom (16%)
Broj svih glasova: 160
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!